Μια παράσταση για τη Ζωή, ένα 16χρονο κορίτσι που… μάχεται για τη ζωή

Απομένουν τρεις ακόμα παραστάσεις για το «Το θαυμαστό ταξίδι» που παρουσιάζει το Θέατρο Μασκαρίνι, ενώ τα καθαρά έσοδα της μιας από αυτές θα δοθούν για την κάλυψη μέρους των ιατρικών εξόδων της 16χρονης Ζωής η οποία δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, την εσωτερική δύναμη που κρύβει μέσα του ο καθένας από μας. Πόσο σημαντική είναι για όλους η πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας. Σημασία έχει να μην το βάζεις κάτω, να αγωνίζεσαι και σίγουρα θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Φιλία, αγάπη, κατανόηση, αλληλοβοήθεια, σεβασμός είναι αξίες που ο καθένας από μας, πρέπει να κουβαλά μαζί του, αν θέλουμε να αλλάξουμε, έστω και λίγο, προς το καλύτερο, τον κόσμο μας. 

Το θαυμαστό ταξίδι ξεκινά, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, αγκαλιές και χαμόγελα. Μια παράσταση κατάλληλη για... παιδιά 3 έως 103 χρόνων, γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, χιούμορ, χρώμα, τραγούδι και χορό, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο φίλοι, ο Μπάνυ και η Ελπίδα, ξεκινούν το πιο θαυμαστό ταξίδι της ζωής τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα ονειρεύτηκαν κι έτσι ο Μπάνυ, μόνος πια, ξεκινά έναν αγώνα για να βρεθεί, στο πλευρό της φίλης του. Ένα ταξίδι στα πιο θαυμαστά μέρη του κόσμου, γεμάτο ανατροπές, μέσα από τις οποίες, ανακαλύπτουμε τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής. Αγάπη, φιλία, πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας, αλληλοβοήθεια όπως επίσης και η δύναμη που κρύβει μια αγκαλιά, είναι μόνο μερικές απ’ αυτές.  Πόσο αναγεννημένος, μπορεί να βγει κάποιος μέσα από ένα τέτοιο ταξίδι;  Θα καταφέρει άραγε ο Μπάνυ, να ξαναβρεί την ελπίδα του;

 

 

Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου.

Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου, ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή.

Τον σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρη Δημητρίου.

Τη νεράιδα έφτιαξε η Βασιλική Ανδρέου.

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μάρκος-Ιούλιος Δρουσιώτης, Χρυστάλλα Σκόρδου, Άντονυ Παπαμιχαήλ και Κρίστη Χαραλάμπους. Φωνή νεράιδας Βίκη Γεωργιάδου.

Γενική είσοδος: €7

 

 

Απομένουν 3 παραστάσεις, τις Κυριακές 18 & 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου.

Τα καθαρά έσοδα της παράστασης της Κυριακής 18 Νοεμβρίου θα δοθούν για την κάλυψη μέρος των ιατρικών εξόδων της 16χρονης Ζωής που δίνει τη δική της μάχη για τη Ζωή.

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 99485083 και 22270420.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ