Αν είσαι πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας και πρώην πελάτης της Cobalt αυτό σε ενδιαφέρει

Αφορά και πελάτες της πρώην Συνεργατικής Τράπεζας.

 


Article featured image
Article featured image

Τα χρήματά τους πίσω άρχισαν να παίρνουν οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας και της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας που είχαν διευθετήσει να ταξιδέψουν  με την αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Η επιστροφή χρημάτων στους πελάτες λόγω της αναστολής  της λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και ήδη μεγάλο μέρος των αιτήσεων για επιστροφή χρημάτων έχουν διεκπεραιωθεί. Οι αποζημιώσεις αφορούν τόσο τις συναλλαγές που έγιναν απευθείας με την Cobalt, όσο και αυτές που έγιναν μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων (σε τουριστικό γραφείο ή/και μέσω διαδικτύου).

Με απόφαση της Τράπεζας, οι πελάτες θα αποζημιωθούν για ολόκληρο το ποσό που είχαν καταβάλει στην αεροπορική εταιρεία, ανεξαρτήτως περιορισμών που πιθανόν να ισχύουν στη διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων από την εταιρεία.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται ότι θα έχουν πιστωθεί όλοι οι πελάτες που απέστειλαν ορθά συμπληρωμένες τις αιτήσεις τους .

Σημειώνεται ότι, σε περιπτώσεις αιτήσεων με ελλιπή στοιχεία ή/και δικαιολογητικά, λειτουργοί της Ελληνικής Τράπεζας επικοινωνούν με τους επηρεαζόμενους πελάτες, για παροχή καθοδήγησης σε ότι αφορά την ορθή συμπλήρωση της αίτησης τους, με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων τους το συντομότερο δυνατό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ