Ο Τιμολέων μαγείρεψε για τους φοιτητές γνωστού Κολεγίου!

Ο γνωστός σεφ Τιμολέων Διαμαντής επισκέφτηκε την Κύπρο και παρουσίασε δύο «γευστικότατα» σεμινάρια μαγειρικής στους φοιτητές Γαστρονομικών Τεχνών του American College στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και της Anco Catering Equipment, η οποία ήταν και χορηγός εξοπλισμού.


Article featured image
Article featured image

Ο Υπεύθυνος Marketing του American College τόνισε πως η επιλογή του Τιμολέων για μια σειρά σεμιναρίων βασίστηκε στο ταλέντο του σεφ, στην ξεκάθαρη προσέγγιση του αναφορικά με την Γαστρονομία και στο μότο του «Αν θελήσεις και προσπαθήσεις, μπορείς να το πετύχεις».

O μεγάλος νικητής του MasterChef έκανε επίδειξη μαγειρικής με θέμα «Ελληνικές παραδοσιακές τεχνικές στη σύγχρονη κουζίνα» και παρουσίασε δύο πιάτα υψηλής γαστρονομίας.


  • Καραβίδες σοτέ με κρέμα λευκού ταραμά και τουρσί σέλερι

  • Παστό σκουμπρί με ζωμό από πράσινο μήλο, τουρσί λευκό κρεμμύδι, ελιές και κάπαρη

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιάτα, να πάρουν μαζί τους τις συνταγές, να πάρουν απαντήσεις από τον Τιμολέων στις πολλές ερωτήσεις που του έκαναν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που νεαροί μάγειρες έχουν θέληση για επιπλέον γνώση.  Αυτό μου δίνει δύναμη και ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψη μου στο American College.» ήταν τα λόγια του μεγάλου νικητή του MasterChef.

Το American College, πιστό στην ποιοτική εκπαίδευση, διοργανώνει για όλα τα προγράμματα σπουδών του σεμινάρια με εισηγητές διακεκριμένους επαγγελματίες της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού, ώστε να εμπλουτίσει περαιτέρω τη γνώση των φοιτητών του!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ