Ακόμη ένα παιδικό πάρτι έμεινε χωρίς καλεσμένους, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά

Αν συγκινηθήκατε με την περίπτωση του 6χρονου Τέντι από την Αριζόνα, η ιστορία της δίχρονης Έττα θα σας κάνει να κολλήσετε.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν πέρασε πολύς καιρός, απ’ όταν κυκλοφόρησε η είδηση με την ιστορία του μικρού Τέντι από την Αριζόνα, στου οποίου το πάρτι γενεθλίων δεν πάτησε κανείς. Η ιστορία του έγινε viral σε όλο τον κόσμο, όταν η μητέρα του ανάρτησε φωτογραφία από τα μοναχικά γενέθλια του γιού της εξηγώντας τι συνέβη.

Η viral φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε κύμα θερμών ευχών για τα γενέθλια του αγοριού στα social media. Πολλοί, μάλιστα, έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον 6χρονο, όπως η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns που προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers, ενώ πάρα πολλοί έστειλαν δώρα ή χρήματα στην οικογένεια η οποία δημοσιοποίησε τη διεύθυνσή της και την ταχυδρομική της θυρίδα.

Αυτά όσο αφορά τον Τέντι, αφού η ιστορία της δίχρονης Έττα, εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά.

Στην περίπτωση της Έττα, τις φωτογραφίες ανέβασε στα social media η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία έγραψε: «Η μαμά μου είπε ότι έδωσε προσωπικά τις προσκλήσεις και 12 άτομα απάντησαν ότι θα παραβρεθούν αλλά είναι νέες μητέρες και «κάτι τους προέκυψε», ναι, καλά.».


H περίπτωση της Έττα έχει ενδιαφέρον γιατί μόλις έγινε viral, η οικογένειά της ξεκαθάρισε πως δε ζητά τίποτα απ’ τον κόσμο.

Παρότι πολλοί τους ζήτησαν τη διεύθυνση για να στείλουν δώρα, η οικογένεια της Έττα διευκρίνισε απ’ την αρχή πως δεν ζητά κάτι, πως ούτε έχει ούτε θέλει να φτιάξει ταχυδρομική θυρίδα για δώρα και λεφτά.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους viral σταρς, δεν προσπαθούν ούτε στο παραμικρό να εκμεταλλευτούν οικονομικά την δημοσιότητα που πήρε η ιστορία τους και αυτό τους τιμά.

Εξ άλλου η μικρή πέρασε και μόνη της καλά.

 

 

Με πληροφορίες από LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ