Δεν θα πιστεύετε τι έκλανε ο άνθρωπος για να κερδίσει στα darts

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει δικαιολογίες και δικαιολογίες από αθλητές, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να βρουν κάτι για να μετριάσουν τη χασούρα τους επινοούν σπουδαία πράγματα για να πουν.

 


Article featured image
Article featured image

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, ο αθλητής darts έκανε κάθε προηγούμενη δικαιολογία που ειπώθηκε να μοιάζει σαν φτηνό ρούχο από τη λαϊκή: εντερικά αέρια του αντιπάλου.

Όλα άρχισαν όταν ο 47χρονος Σκωτσέζος Γκάρι Άντερσον συνέτριψε με 10-2 τον Ολλανδό σε αγώνα για το Grand Slam 2018 στο Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας, και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του σπουδαίου αυτού τουρνουά του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Άντερσον όμως δεν αποδέχθηκε την ήττα του κάνοντας λόγο στη συνέντευξη τύπου για τις ανυπόφορες οσμές που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

 

«Θα χρειαστώ δύο μέρες για να φύγει η μυρωδιά από την μύτη μου», δήλωσε ο Ολλανδός, ο οποίος δεν απογοήτευσε κανέναν μπαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα των αερίων του αντιπάλου του: «Κάθε φορά που πήγαινα εκεί (στη γραμμή βολής), ένιωθα ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε μπαγιάτικα αυγά, γι’ αυτό πίστευα ότι είναι αυτός».

 


 

Ο μεγάλος θριαμβευτής της αναμέτρησης υπεραμύνθηκε της νίκης του λέγοντας ότι στο παρελθόν του έχει τύχει να κλάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι όμως για να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του, και αν το έκανε και αυτή τη φορά θα το παρεδεχόταν.

«Αν ο τύπος πιστεύει ότι αερίστηκα, έχει 100% λάθος. Το ορκίζομαι στη ζωή των παιδιών μου ότι δεν ήταν δική μου ευθύνη. Κάποτε σε ένα παιχνίδι είχα στομαχόπονο και το παραδέχθηκα, επομένως δεν πρόκειται να πω ψέματα».


Πηγή: Lunen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ