Στην Κύπρο καταξιωμένοι χορευτές και ακροβάτες για τη «Βασίλισσα του Χιονιού»

Η φαντασμαγορική παραγωγή του φημισμένου Ρωσικού Τσίρκου στον Πάγο, «Η Βασίλισσα του Χιονιού» έρχεται στην Κύπρο για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας και στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Καταξιωμένοι χορευτές και ακροβάτες του Russian Circus on Ice, θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους, ένα μαγικό υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ, με εκπληκτικά ακροβατικά, ευφάνταστες χορογραφίες και υπέροχες μελωδίες από τα πιο διάσημα έργα της κλασικής μουσικής.

Την υπέροχη παράσταση, συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα εκπληκτικά εφέ και τα θεαματικά κοστούμια.

Η Βασίλισσα του Χιονιού, βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια του συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και αφηγείται τη συγκινητική περιπέτεια δύο φίλων στο παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όπου με τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ξεπερνούν όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια.

Η παράσταση που θα ζεστάνει τις καρδιές όσων είναι… και όσων παραμένουν παιδιά, θα ανέβει σε τρεις διαφορετικές γλώσσες:

13 Δεκεμβρίου, 20:00 - Σατιρικό / αγγλικά

14 Δεκεμβρίου, 20:00 - Σατιρικό / ελληνικά

15 Δεκεμβρίου, 20:00 Παττίχειο / ελληνικά

16 Δεκεμβρίου, 19:00 Παττίχειο / ρωσικά

Για πληροφορίες www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Τηλεόραση SIGMA και Συγκρότημα ΔΙΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ