Πλήθος κόσμου στην avant premiere της ταινίας «Αιγαίο SOS» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η CITY και η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, σε συνεργασία με την ODEON, διοργάνωσαν (κλειστή) πρεμιέρα της ταινίας του Πιέρρου Ανδρακάκου, «Αιγαίο SOS».

 


Article featured image
Article featured image

Οι τυχεροί αναγνώστες που κέρδισαν τις διπλές προσκλήσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή στην Κύπρο την πρώτη κινηματογραφική δουλειά του Πιέρρου Ανδρακάκου, ενός σκηνοθέτη που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν (ως βοηθός σκηνοθέτη) σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές όπως «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» και «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life».



Η προβολή πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Zena Palace, στη Λευκωσία, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

 



 



Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Ρομπέν των Δασών»



 

Το «Αιγαίο SOS» είναι μια ταινία με εμφανείς αναφορές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην αμφισβήτηση των χωρικών υδάτων εκατέροθεν. Μια ταινία με μπόλικο χιούμορ, η οποία παρόλα αυτά περιγράφει εύστοχα τη ζοφερή πραγματικότητα όσο αφορά το εδαφικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Ο παραγωγός της ViewMaster Films, Κώστας Λαμπρόπουλος, δηλώνει με τη σειρά του: «Στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας ταινίας με ένα ‘ηχηρό’ αντιπολεμικό μήνυμα σε ένα αριστοφανικό πλαίσιο. Επικεντρώνεται στη ματαιότητα των αντιπαραθέσεων των δύο χωρών για των προσδιορισμό των συνόρων τους».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ