Ένα νέο ντιζαϊνάτο κατάστημα μόλις άνοιξε στον Πρωταρά

Λάτρεις του καφέ, ετοιμαστείτε.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Πρωταράς μόλις απέκτησε το δικό του, ολοκαίνουργιο, κατάστημα Starbucks! Με το άνοιγμα του 12ου καταστήματος, η οικογένεια των Starbucks στην Κύπρο,  μεγαλώνει με ολοένα περισσότερα καταστήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων.

To κατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά (αρ. 69) και αναμένεται να προσφέρει στους λάτρεις του καφέ, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από το πάθος, τη δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία των Starbucks® για τον καφέ.

Παράλληλα, στο κατάστημα Starbucks στον Πρωταρά, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν  τον νέο Starbucks Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται  παγωμένος από την κάνουλα και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο, που ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

 



 

Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για την Regional Modern αισθητική του. Το σχεδιαστικό αυτό ύφος των Starbucks, εκφράζει την προσήλωση της εταιρίας στην Παράδοση του Καφέ, στις Σχέσεις της με την Τοπική Κοινωνία και στην Περιβαλλοντική της Ευθύνη αξιοποιώντας τοπικά υλικά και διακοσμητικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός άνετου, ζεστού και οικείου περιβάλλοντος.

Τo νέο Starbucks είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:30 το πρωί μέχρι και τις 21:30 το βράδυ και αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο σημείο συνάντησης τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους εκλεκτικούς επισκέπτες του Πρωταρά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ