Loveville 2014: Put Nicosia on top!

Article featured image
Article featured image

Είναι απλό. Βρίσκεις το app Durex LoveVille Gr στο Facebook και ψηφίζεις ποια από τις 13 πόλεις, από 5 διαφορετικές χώρες, θες να αναδειχθεί ως η πρωτεύουσα του Loveville η οποία θα φιλοξενήσει το Durex Party. Ανάμεσά τους και η Λευκωσία!

 

Η μάχη είναι σκληρή αφού η Λευκωσία είναι απέναντι σε άλλες 12 χώρες από Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία. Συγκεκριμένα, ανταγωνίζεται τις Αθήνα, Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι, Κωνστάντζα, Κλουζ, Τιμισοάρα, Ιάσιο και Βελιγράδι.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις το συγκεκριμένο app στο Facebook ή να πατήσεις στο αντίστοιχο banner στο homepage της City, να διαλέξεις μια από τις πόλεις, να καλέσεις 10 φίλους σου, να βάλεις όνομα, τηλέφωνο και email και να κατοχυρώσεις την ψήφο σου. Αυτομάτως, μπαίνεις στην κλήρωση για 5 ταξίδια με VIP προσκλήσεις στη «Loveville city» για το πιο sexy party ever, αλλά και 12 σεντόνια κρεβατιού Kamasutra, ενώ αφού ψηφίσεις σου δίνεται ευκαιρία να επιλέξεις κάποιο από τα παιχνιδιάρικα wallpapers (σε υψηλή ανάλυση) που φτιάχτηκαν ειδικά για τον διαγωνισμό.

FAQ

Αν δεν κατοικώ σε κάποια από τις πόλεις που συμμετέχουν στο Loveville, μπορώ να στοιχηματίσω;

Φυσικά και μπορείς! Η ψήφος σου μετράει. Κάν’ το για την αγαπημένη σου πόλη.

Πότε θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός Loveville και πότε θα ανακοινωθεί η νικήτρια πόλη;

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου και ο νικητής του διαγωνισμού Loveville θα ανακοινωθεί τέλος Αυγούστου.

Πώς θα επιλεχθεί η πόλη που θα νικήσει;

Πρωτεύουσα του Loveville θα στεφθεί η πόλη με το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων προφυλακτικών (ανεξαρτήτως brand) ανά κεφαλή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ