Ένας celebrity τόλμησε να γράψει δημόσιο μήνυμα στήριξης για την καταδίκη μιας καθαρίστριας

Τώρα τον γουστάρουμε ακόμη περισσότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον γνωρίσαμε ως κριτή – σεφ στο Master Chef κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν και ήταν από τις νέες παρουσίες που ξεχώρισαν για πολλούς λόγους και κυρίως για την αίσθηση χιούμορ και αυτοσαρκασμού που έβγαζε στο δημόσιο λόγο του.

Πρόσφατα, ο κριτής του Master Chef αποφάσισε με δημόσια τοποθέτησή του στο Instagram να σχολιάσει την υπόθεση με την καταδίκη καθαρίστριας στην Ελλάδα επειδή δήλωσε πλαστό πτυχίο δημοτικού, για να πάρει τη θέση, γεγονός που της επέφερε κάθειρξη 10 ετών χωρίς αναστολή.

Ο γνωστός σεφ στήριξε την καθαρίστρια μέσα από τα δικά του βιώματα και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι όχι μόνο δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τις καταβολές μας, αλλά οφείλουμε να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε. Μια στάση που άτομα που βρίσκονται στη σφαίρα των celebrities και αναγνωρίσιμων προσώπων, δεν τηρούν συχνά, έως ποτέ.

«Η μαμά μας ήταν καθαρίστρια... Είχε αλλά 7 αδέρφια και μεγάλωσε σε ένα ίδρυμα στα Γιάννενα... Την θυμάμαι να κάνει 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει.καθάριζε σκάλες... ξένα σπίτια... Και το σχολείο που πηγαίναμε... Μια κυρία έκανε το "έγκλημα" πλαστογραφησε το απολυτήριο του Δημοτικού της... Όχι για να κλέψει... Για να δουλέψει... Όχι σε μια θέση που ζήλευαν πολλοί... Το κόστος για το "έγκλημα" της 10 χρόνια... Χωρίς αναστολή... 10 χρονια κάθειρξη... Εγώ δηλώνω αλληλέγγυος σε αυτή τη γυναίκα και της στέλνω όση αγάπη και δύναμη μπορώ...

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


@giannis_koutsopoulos_79 Η μαμά μας ήταν καθαρίστρια... Είχε αλλά 7 αδέρφια και μεγάλωσε σε ένα ίδρυμα στα Γιάννενα... Την θυμάμαι να κάνει 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει.καθάριζε σκάλες... ξένα σπίτια... Και το σχολείο που πηγαίναμε... Μια κυρία έκανε το "έγκλημα" πλαστογραφησε το απολυτήριο του Δημοτικού της... Όχι για να κλέψει... Για να δουλέψει... Όχι σε μια θέση που ζήλευαν πολλοί... Το κόστος για το "έγκλημα" της 10 χρόνια... Χωρίς αναστολή... 10 χρονια κάθειρξη... Εγώ δηλώνω αλληλέγγυος σε αυτή τη γυναίκα και της στέλνω όση αγάπη και δύναμη μπορώ... Κουράγιο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ