ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στη Μαρίνα

Article featured image
Article featured image

Από τον νέο προορισμό της Λεμεσού, τη Limassol Marina, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώτες κυπριακές υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ CONVENIENCE, το 11ο κατάστημα της κυπριακής αλυσίδας, ανοίγει τις πύλες του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Θα εξυπηρετεί τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της Μαρίνας ενώ παράλληλα θα τροφοδοτεί τα σκάφη, τα πληρώματα και τους τουρίστες, μένοντας ανοικτό μέχρι αργά το βράδυ. Το κατάστημα καλύπτει χώρο 200 τ.μ. και είναι προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, ενώ θα προσφέρει delivery και online παραγγελίες.

Σε μια περίοδο ύφεσης, οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να εφαρμόζουν το έντονο αναπτυξιακό τους πρόγραμμα, να δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, ώθηση στην αγορά και προϋποθέσεις επανεκκίνησης της οικονομίας.

Ο κ. Γιώργος Θεοδότου, διευθυντής marketing των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, δήλωσε σχετικά: «Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Μαρίνας Λεμεσού μπορούν να εμπιστεύονται το όνομα ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τις καθημερινές τους ανάγκες. Επενδύουμε στην προοπτική της χώρας εγκαινιάζοντας το 11ο μας κατάστημα και είμαστε παρόντες εκεί που οι καταναλωτές απαιτούν ποιότητα και αξιοπιστία».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ