Άκυρες λέξεις – κλειδιά που οδήγησαν ανυποψίαστο κόσμο στη CITY

Ούτε που μπορείς να φανταστείς τι ψάχνει ο κόσμος στην Google.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είσαι γνώστης του εργαλείου Google Analytics, μπορείς να προχωρήσεις απευθείας στο κυρίως πιάτο. Αν πάλι δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό, διάβασε πιο κάτω μια μικρή περιγραφή για να ξέρεις τι γίνεται.

Τα Google Analytics, αγαπημένε αναγνώστη, είναι για τον κάθε δημοσιογράφο που δουλεύει στα online media ο θεός και διάβολός του, αφού είναι το εργαλείο με το οποίο οι διαχειριστές μιας ιστοσελίδας μπορούν να βλέπουν κάποια ποσοτικά στοιχεία σχετικά με την κίνηση που έχει η σελίδα τους. Πόσοι χρήστες μπήκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, πόσοι από αυτούς είναι online την κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, ποια άρθρα διάβασαν περισσότερο και πάει λέγοντας.

Μέσα στις πολλές λειτουργίες και δυνατότητες που σου παρέχει αυτό το εργαλειάκι, είναι και μία που ονομάζεται λέξεις-κλειδιά και αφορά τα key words που ο κάθε ένας από εμάς γράφει στη μηχανή αναζήτησης της Google για να βρει σχετική αρθρογραφία που έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και περιέχει ή είναι σχετική με αυτές τις λέξεις.

Μπορείς, για παράδειγμα, να χτυπήσεις «τι είναι τα πουλιά που βλέπω στα highway» και να σε βγάλει εδώ. Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες καταλήγουν στη CITY ψάχνοντας άκυρα πράγματα, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να τους παραπέμπουν αλλού, παρόλα αυτά τους στέλνουν σ’ εμάς. Αγαπημένη Google.



Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, πάρε μια γεύση από τις πιο άκυρες λέξεις-κλειδιά που οδήγησαν αθώους και ανυποψίαστους αναγνώστες στη CITY.

Τα αποτελέσματα αφορούν τις αναζητήσεις των τελευταίων 3 μηνών. [Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα βρίσκαμε αν πηγαίναμε πιο πίσω].



Η CITY είναι μόδα.

Θεωρητικά δεν είμαστε fashion blog, ούτε καν gossip site. Θεωρητικά πάντα, αφού οι αριθμοί άλλο λένε με τον Στέλιο Κουδουνάρη να κυριαρχεί ως αναζήτηση στις πρώτες 15 θέσεις.

 

 

 

Υπαρξιακές αναζητήσεις #διπλής

Φαίνεται ότι ενίοτε η CITY εκτελεί και χρέη συμβούλου ή ψυχαναλυτή.

 

Κάτι που συνεχίζει και πιο κάτω:

 

It’s all about sex

Και αφού λυθούν τα θέματα προτιμήσεων, το πράγμα οδηγείται στο sex και φυσικά στη CITY.

 

Και όσο συνεχίζει γίνεται πιο kinky

 

 

I (want) to see dead people

Τώρα τι να σχολιάσεις απ’ αυτό; Αλήθεια τι;

 

Autocue what?

Το άκουσε, το άκουσε ξανά και είπε να το ψάξει. Ελπίζουμε μόνο να βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε.

 

Μακριά απο εμάς

 

 

Ουπς! Αυτό είναι λάθος

 

 

Και οι λίγο τζαμπατζήδες.



 

Είτε θα το τρως είτε το τρίβεις. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

 

Βρες τη σύνδεση και κέρδισε...

 

 

Δεν ξεκαθαρίζει, όμως, αν είναι ερώτηση ή διαπίστωση

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ