Brangelina: Τα «βρήκαν» για τα παιδιά

Οι αστέρες του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με δικηγόρο της υπόθεσης και όσα μεταδίδει το BBC.


Article featured image
Article featured image

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 10 χρόνια σχέσης, ενώ η Τζολί επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

 Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά - τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα - ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.

 Ο δικηγόρος της Τζόλι δεν ανακοίνωσε πώς ρυθμίστηκε η επιμέλεια καθώς όπως είπε τα έγγραφα της συμφωνίας είναι απόρρητα για τη διαφύλαξη της προστασίας της προσωπικής ζωής των παιδιών.

 Το ζευγάρι, γνωστό ως «Brangelina», συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» το 2004 και ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν παντρευτούν.

 Ο γάμος ήταν ο δεύτερος του Πιτ καθώς ο ηθοποιός είχε προηγουμένως παντρευτεί την Τζένιφερ Άνιστον και ο τρίτος για τη Τζολί μετά τις σχέσεις με τους ηθοποιούς Μπίλι Μπομπ Θόρντον και Τζόνι Λι Μίλερ.

 Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, το ζευγάρι εισήλθε σε μια μακρά νομική μάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

 Η συμφωνία σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πάνε σε δίκη για την επιμέλεια, αλλά δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί τελική διευθέτηση διαζυγίου.

Πηγή: Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ