Η πρόταση της Μέγκαν και το βροντερό «όχι» του Μπάκιγχαμ

Έξι μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και ενώ τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα για τις ιδιοτροπίες και τις απαιτήσεις της δούκισσας του Σάσεξ πληθαίνουν, ένα ακόμη «επεισόδιο» έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά, το περιστατικό αφορά τις... μυρωδιές και ειδικότερα, το ιστορικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ, όπου τελέστηκε η γαμήλια τελετή του ζεύγους, ένα μνημείο με μεγάλη ιστορία, το οποίο κτίστηκε τον 15ο αιώνα και έχει, εκτός των άλλων, ιδιαίτερη σημασία για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Προετοιμάζοντας τον γάμο της και επιθυμώντας να είναι όλα τέλεια, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε να τοποθετηθούν αποσμητικά χώρου πριν από την άφιξη των καλεσμένων, αλλά το παλάτι απάντησε «όχι».

Για την ακρίβεια, η Μέγκαν -μέσω του γραφείου της στο παλάτι του Κένσινγκτον- πρότεινε ατομικές συσκευές ψεκασμού χειρός, με νερό και άρωμα, αλλά το Μπάκιγχαμ διεμήνυσε σε έντονο ύφος ότι, το παρεκκλήσι αποτελεί τόπο λατρείας για τη βασίλισσα -όπως για όλους τους μονάρχες από το 1475- και ότι εφόσον ήταν αρκετά καλό για αυτούς, πρέπει να είναι αρκετά καλό και για κείνη.

Όλα αυτά ενώ, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου γειτονεύουν με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και με τις «διαρροές» να επιμένουν ότι, Χάρι και Μέγκαν δεν είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς στο βασιλικό προσωπικό, καθώς είναι «δύσκολοι» και η συμπεριφορά τους είναι «δικτατορική». 

Πηγή: Huffingtonpost


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ