Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άντρα

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από μια καινούρια έρευνα, η οποία δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology.

 


Article featured image
Article featured image

Η έρευνα καταδεικνύει πως μία από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών είναι στην πραγματικότητα η πιο επικίνδυνη για τον σύντροφό τους.

Η λεγόμενη «στάση της καουμπόισσας», με τη γυναίκα από πάνω, ευθύνεται για το 50% των καταγεγραμμένων περιστατικών κατάγματος του πέους στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Στον αντίποδα, η «στάση του σκύλου», ευθύνεται για ποσοστό 29% των τραυματισμών κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η παραδοσιακή «ιεραποστολική στάση» οδηγεί σε τραυματισμό μόλις στο 21% των περιπτώσεων.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ο άντρας αδυνατεί να αποφύγει επίπονες κινήσεις όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω και στηρίζει όλο το σωματικό της βάρος επάνω στο ανδρικό μόριο.

Ωστόσο, εάν ο άντρας έχει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, είναι πιο πιθανό να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τραυματισμού ή να υποστεί μόνο έναν ακίνδυνο μικροτραυματισμό, διακόπτοντας την κίνηση του γυναικείου σώματος από την πρώτη κιόλας ενόχληση.

Με πληροφορίες από την ιατρική ιστοσελίδα Onmed


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ