Στο «Choose Love» διαλέγεις... δώρα για τους πρόσφυγες

«Μπαίνεις, αγοράζεις μια κουβέρτα ή ένα σωσίβιο και φεύγεις χωρίς να τα πάρεις μαζί σου, νιώθοντας, όμως, ένα πραγματικό αίσθημα ζεστασιάς και αγάπης», δηλώνει ο Τζόσι Νότον, ο διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help Refugees.

 


Article featured image
Article featured image

Στο Λονδίνο έχει ανοίξει ένα φιλανθρωπικό κατάστημα όπου οι πελάτες του μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα, ρούχα, ακόμα και... εκπαίδευση για τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Το κατάστημα «Choose Love», μια πρωτοβουλία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help Refugees, άνοιξε στην οδό Κάρναμπι, στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ ένα δεύτερο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει αύριο στο Ουέστ Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη «Help Refugees», όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα πάνε σε προγράμματα για τους πρόσφυγες, ενώ ο χώρος του καταστήματος δόθηκε δωρεάν και το προσωπικό του είναι εθελοντές.

Το κατάστημα στο Λονδίνο, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό έως τον Ιανουάριο, συγκέντρωσε περισσότερες από 750.000 λίρες, όταν άνοιξε τις πύλες του για το κοινό πέρυσι.

Αγορές, μπορείς να κάνεις και από το διαδίκτυο στο choose.love

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ