Στη δημοσιότητα βίντεο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε τοπική ιστοσελίδα της Ρόδου, διακρίνεται η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη μαζί με έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, έξω από το σπίτι της.

 


Article featured image
Article featured image

Η 21χρονη φοιτήτρια φαίνεται να συναντιέται, έξω από το σπίτι της, στις 27 Νοεμβρίου, με τον 19χρονο αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται, μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη, για τη δολοφονία της. Το βίντεο δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου».

Σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο, υπενθυμίζεται ότι και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν παραδεχθεί όλα όσα συνέβησαν στην κοπέλα, ωστόσο αλληλοκατηγορούνται σχετικά με το ποιος ευθύνεται για το έγκλημα. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για βιασμό.

 

Βρήκαν τα ρούχα της και το ηλεκτρικό σίδερο  

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της LIFO, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε ο 19χρονος, δύτες του λιμενικού σώματος βρήκαν τα ρούχα της φοιτήτριας και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την χτύπησαν, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της.   

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 19χρονος κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018, μετέβησαν με φορτηγό όχημα, μαζί με τον 21χρονο, στην οικία της φοιτήτριας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και την παρέλαβαν προκειμένου να μεταβούν στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του τελευταίου στους Πεύκους σκοπεύοντας να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της.  

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, διαπληκτίστηκαν καθώς το θύμα δεν ήθελε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους. Κατά τον ίδιο, ο 21χρονος την χτύπησε αρχικά με γροθιές και ακολούθως με το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι ενώ εκείνος την είχε ακινητοποιήσει με τα χέρια του.  

Το θύμα είχε ακόμη τις αισθήσεις του και το μετέφεραν σε κοντινή βραχώδη περιοχή και το πέταξαν στη θάλασσα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Σήμανση ερευνά την εξοχική κατοικία για να συλλέξει στοιχεία - αίμα, βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα - ενώ παρόμοιες έρευνες γίνονται και στο σπίτι του θύματος.  

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου Ροδίτη τόνισε ότι ο πελάτης αρνήθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία, αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν το θύμα ήταν εκεί μαζί με τον 19χρονο. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι ο «πρώην φίλος» του πελάτη του ήταν εκείνος που έγδυσε την νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή ενώ ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας της 21χρονης, αναμένεται να ζητήσει να γίνει κατ' αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων. 



Ακολουθεί το βίντεο - ντοκουμέντο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ