16χρονος πέθανε λόγω ηλεκτροπληξίας από τα ακουστικά του

Ο έφηβος από τη Μαλαισία βρέθηκε νεκρός, με το αίμα να βγαίνει από τα αυτιά του.

 


Article featured image
Article featured image

*Τα ακουστικά στην κεντρική φωτογραφία δεν έχουν σχέση με το συμβάν [πηγή: YouTube/LET'S MELT THIS]

 

Ένα 16χρονο αγόρι από την Μαλαισία, ο Mohammed Aidil Azzahar Zaharin, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία από τα ακουστικά που είχε βάλει στο κινητό του.

Ο 16χρονος φορούσε τα ακουστικά στα αυτιά του την ώρα που κοιμόταν. Την επόμενη μέρα τον βρήκε στο πάτωμα η 51χρονη μητέρα του η οποία νόμιζε ότι κοιμόταν και πήγε στην δουλειά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail, η μητέρα του ένιωθε ανήσυχη και γύρισε νωρίς από την δουλειά, προσπαθώντας να τον ξυπνήσει. Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, κάλεσε ασθενοφόρο και οι γιατροί απλά δήλωσαν τον θάνατό του.

 

 

Επιβεβαιώθηκε ότι ο άτυχος έφηβος δεν είχε άλλες μελανιές ή τραύματα στο σώμα του εκτός από αιμορραγία και έγκαυμα στο αριστερό του αυτί.

Αργότερα, τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι η αιτία θανάτου ήταν η ηλεκτροπληξία. Επίσης, ο αδερφός του θύματος ένιωσε ένα μικρό ηλεκτρικό σοκ όταν άγγιξε το καλώδιο.

Φωτογραφίες του 16χρονου έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο για να προειδοποιήσουν και άλλους χρήστες για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν χρησιμοποιούμε τα κινητά μας ενώ φορτίζουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ