17 χριστουγεννιάτικες ταινιάρες που πρέπει να παρακολουθήσεις πριν το 2019

Φτιάξε ποπ κορν να σου τα πω.



 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Alberto Panizzolo / Flickr



 

Μπήκαμε ήδη σε mood εορταστικό και ως γνωστόν τα Χριστούγεννα εκτός από δώρα, άπειρο φαγητό και συγγενείς, επιβάλλει κουβέρτα, καναπέ, ποπ κορν και χριστουγεννιάτικες ταινίες, μόνος, με φίλους ή με το ταίρι.

Και επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξεις τη σωστή ταινία που θα σε βάλει στην κατάλληλη διάθεση και θα σε χαλαρώσει, ετοιμάσαμε εμείς ένα movie bucket για να βλέπεις ταινίες μέχρι να λιώσει ο καναπές.

 





Όλες η ταινίες θα προβάλλονται από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ





 

GULLIVER’S TRAVEL

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 ΣΤΙΣ 12:00



 

Ο Γκιούλιβερ, ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας, δουλεύει στο ταχυδρομείο για να βγάζει τα προς το ζην. Μια μέρα θα του ανατεθεί κατά λάθος να γράψει ένα ταξιδιωτικό άρθρο για το Τρίγωνο των Βερμούδων. Το ταξίδι, που κάνει, παίρνει μια απροσδόκητη τροπή και έτσι ο Γκιούλιβερ ανακαλύπτει ένα νησί, όπου κατοικούν μικροσκοπικά πραγματάκια, οι Λιλιπούτειοι. Ενώ στην αρχή πιάνεται αιχμάλωτος από τα μικρά εργατικά ανθρωπάκια, τελικά αναγνωρίζεται ως ήρωάς τους…

Ο Ρομπ Λέτερμαν σκηνοθετεί μια πρωτότυπη και διασκεδαστική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Τζόναθαν Σουίφτ.

Πρωταγωνιστούν: Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet

 



 

THE HOBBIT – AN UNEXPECTED JOURNEY

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 ΣΤΙΣ 21:15

Ο βραβευμένος με Oscar Πίτερ Τζάκσον, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και παρουσιάζει την ταινία “Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι,” την πρώτη από τις τρεις ταινίες που θα αποτελέσουν την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν Χόμπιτ. Η τριλογία διηγείται την ιστορία της Μέσης Γης, 60 χρόνια πριν από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Οι ταινίες “Χόμπιτ” ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνίδια και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις.

Πρωταγωνιστούν: Cate Blanchett, Luke Evans, Elijah Wood, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis.



 

THE GOOD WITCH’S GIFT

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΙΣ 16:00

Οικογενειακή ταινία παραγωγής 2010

Όταν ο Τζέικ και η Κάσσι αποφασίζουν να παντρευτούν την Παραμονή των Χριστουγέννων αρχίζουν τα προβλήματα! Ο πρώην κατάδικος Λέον Ντήκς φτάνει στην πόλη και ο Δήμαρχος ζητάει από τον Τζέικ να μην τον αφήσει από τα μάτια του!  Ταυτόχρονα, ο Τζέικ δυσκολεύεται να διασφαλίσει την τέλεση του γάμου μια που δεν βρίσκει τα επίσημα έγγραφα της Κάσσι που να διαβεβαιώνουν την ύπαρξη της! Οι δυσκολίες για τον Τζέικ συνεχίζονται μια που κανένας δεν μπορεί να του ετοιμάσει τη γαμήλια τούρτα λόγω γιορτών. Και το κυριότερο; Η κόρη του Τζέικ χάνει το δακτυλίδι του γάμου!

Πρωταγωνιστούν: Catherine BellChris PotterCatherine Disher.





 

MAGIC STOCKING

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΙΣ 17:30

Έχοντας χάσει τον άντρα της πριν από κάποια χρόνια την περίοδο των Χριστουγέννων η Λίντσει αρνείται να προχωρήσει με τη ζωή της, αρνείται ακόμη και να στολίσει το σπίτι μια που ο θάνατος του συζύγου της τη σημάδεψε για πάντα. Η κόρη της Χάννα, την πείθει να στολίσουν για πρώτη φορά και έτσι αγοράζουν από μια παλιά αγορά μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα με «μαγικές» ιδιότητες. Η δυο τους ανακαλύπτουν συνεχώς κάποια αντικείμενα μέσα στην κάλτσα που τις βοηθά να καταλάβουν αυτά που πραγματικά έχουν αξία τις γιορτές και το νόημα των Χριστουγέννων! Ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία της Hallmark παραγωγής 2015.

Πρωταγωνιστούν:  Bridget ReganVictor WebsterIris Quinn.

 

 

MARY CHRISTMAS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ 08:30

Ένα εννιάχρονο κορίτσι, η Φέλις, έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας μια μαμά γιατί η δική της πέθανε όταν ήταν πολύ μικρή. Η Μαίρη Μαλόϊ, μια εργασιομανής ρεπόρτερ, αναγκάζεται από τον σταθμό να πάει να καλύψει την ιστορία της μικρής. Φτάνοντας στο σπίτι της Φελίς , γνωρίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσέχει την Φέλις. Καλύπτοντας την ιστορία, η Μαίρη καταλαβαίνει ότι οι ευχές των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται…

Πρωταγωνιστούν: Jeni D. Austin, Tom Bosley, Jenna Boyd.



 

THE TOWN CHRISTMAS FORGOT

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ 15:30

Δραματική χριστουγεννιάτικη ταινία παραγωγής 2010. Στο δρόμο για ένα πολυτελές θέρετρο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, το αυτοκίνητο του τραπεζίτη Charles Benson διαλύεται και έτσι η οικογένειά του κολλάει στο Πουθενά, το Κολοράντο, μια πόλη που φαίνεται να αργοπεθαίνει από τότε που έκλεισε το ορυχείο. Μια που μέχρι να διορθωθεί το αυτοκίνητο η οικογένεια θα παραμείνει στην πόλη, αποφασίζουν να λάβουν μέρος στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και να βοηθήσουν τους ντόπιους να γιορτάσουν με το σωστό τρόπο τις γιορτές.

Πρωταγωνιστούν: Lauren Holly, Rick Roberts, Torri Webster.

 

 

WITH LOVE, CHRISTMAS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ 17:00

Αποτέλεσμα εικόνας για WITH LOVE, CHRISTMAS

Ρομαντική ταινία παραγωγής 2017. Η Μέλανι συνεργάζεται με τον Ντόνοβαν για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα διαφημιστικό σποτάκι για ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Ντόνοβαν είναι και ο παραλήπτης του Secret Santa από τη Μέλανι στην ετήσια ανταλλαγή δώρων του γραφείου τους. Διατηρώντας την ταυτότητα της μυστική η Μέλανι στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα από τον «Santa» ώστε να μπορέσει να καθορίσει το τέλειο δώρο για αυτόν. Όταν ο Ντόνοβαν υποθέτει λανθασμένα ότι ένας άλλος συνεργάτης είναι ο Secret Santa, η Μέλανι πρέπει να δουλέψει για να δείξει στον Ντόνοβαν ότι αυτή είναι ο ιδανικός και μοναδικός Άγιος Βασίλης για αυτόν.

Πρωταγωνιστούν: Emilie UllerupAaron O'ConnellRebecca Davis 

 



HOME ALONE 4

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ 18:50

Αποτέλεσμα εικόνας για HOME ALONE 4

Ένα οχτάχρονο αγόρι ξυπνάει και βρίσκει τη Χριστουγεννιάτικη ευχή του να γίνεται πραγματικότητα. Η μεγάλη οικογένεια του έχει εξαφανιστεί (οι γονείς και τα αδέρφια του πηγαίνουν διακοπές στη Παρίσι) και έτσι μένει μόνο του στο σπίτι. Το πολυμήχανο αγόρι παίρνει θάρρος από την ελευθερία του και αρχίζει να το διασκεδάζει, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν, όταν δύο αδέξιοι διαρρήκτες προσπαθούν να παραβιάσουν το σπίτι του, αντιμετωπίζοντας τους με περίτεχνες, βλακώδεις και αστείες παγίδες.

Πρωταγωνιστούν: Mike Weinberg, French Stewart, Clare Carey, Barbara Babcock



 

GARFIELD – THE MOVIE

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 ΣΤΙΣ 08:00

Η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αγαπημένο γάτο ολόκληρου του κόσμου!  Ζει μαζί με τον Τζον Άρμπακλ, τον γλυκύτατο ιδιοκτήτη του και περνάει τις ώρες του μπροστά σε μια τηλεόραση καταβροχθίζοντας λαζάνια! Όλα θα αλλάξουν όταν ο Τζον αποκτά και δεύτερο  κατοικίδιο, τον αξιολάτρευτο αλλά χαζούλη σκύλο Όντι, που θα διαταράξει την ήρεμη ζωή του τεμπέλικου γάτου. Ο Γκάρφιλντ θα κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον Όντι, ώσπου ο  δύσμοιρος σκύλος καταλήγει στα χέρια του σατανικού Χάπι Τσάπμαν. Τότε όμως ο Γκάρφιλντ θα νοιώσει υπεύθυνος για πρώτη φορά στη ζωή του και θα αναγκαστεί να ξεκολλήσει από την τηλεόραση και να αναλάβει δράση…

Πρωταγωνιστούν: Bill Murray, Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Stephen Tobolowsky



 

MRS MIRACLE

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 ΣΤΙΣ 16:00

Ρομαντική οικογενειακή ταινία παραγωγής 2009. Ο Σεθ, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του, ψάχνει για μια οικονόμο για το σπίτι του που να μπορέσει να τον βοηθήσει και με το μεγάλωμα των 6χρονων γιων του. Η «κυρία θαύμα» εμφανίζεται μυστηριωδώς στη ζωή τους και σύντομα γίνεται μια αναντικατάστατη γκουβερνάντα, μαγείρισσα, φίλη και… προξενήτρα.

Πρωταγωνιστούν: James Van Der BeekErin KarplukDoris Roberts



 

SLEIGH BELLS RING

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12 ΣΤΙΣ 17:30

Οικογενειακή ρομαντική ταινία παραγωγής 2016. Μια πολυάσχολη μητέρα ξεκινά να διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη παρέλαση της πόλης της. Ενώ ψάχνει τα σκηνικά για την παρέλαση ανακαλύπτει ένα όμορφο έλκηθρο που φαίνεται να έχει το δικό του «μυαλό» και την ωθεί πίσω σε μια παλιά της αγάπη.

Πρωταγωνιστούν: Erin CahillDavid AlpayDakota Guppy.





 

DASHING THROUGH THE SNOW

ΠΕΜΠΤΗ 27/12 ΣΤΙΣ 17:30

Οικογενειακή ταινία παραγωγής 2015. Αποκλεισμένος σε ένα αεροδρόμιο, Χριστουγεννιάτικα, ο Ashley δέχεται την πρόταση του Dash για να τον μεταφέρει στον προορισμό του μια που αυτός ενοικίασε το τελευταίο διαθέσιμο αυτοκίνητο. Ενώ οι δύο τους κατευθύνονται στον προορισμό τους, τους συμβαίνουν μια σειρά από διάφορες περιπέτειες.

Πρωταγωνιστούν: Meghan OryAndrew W. WalkerAaron Craven.

 

 

THE FAMILY STONE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 ΣΤΙΣ 17:30

Η Meredith είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας στο Μανχάταν της οποίας η συντηρητική συμπεριφορά είναι εντελώς αντίθετη με αυτήν του φίλου της Everett. Όταν ο Everett την προσκαλεί να περάσουν τις γιορτές με την οικογένεια του τα προβλήματα ξεκινούν μια που  η ίδια αισθάνεται πολύ έξω από τα νερά της με τον τρόπο ζωής τους.

Πρωταγωνιστούν: Diane KeatonCraig T. NelsonSarah Jessica ParkerLuke WilsonClaire Danes, κ.α.  



 

ALADDIN

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12 ΣΤΙΣ 07:00

Αποτέλεσμα εικόνας για ALADDIN

Ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής της Walt Disney. Στα βάθη της μαγευτικής πόλης της Ασίας ένας αλητάκος με το όνομα Αλαντίν και η πονηρή  μαϊμού του, ο Αμπού, παλεύουν να σώσουν την πριγκίπισσα Γιασμίν. Η ζωή του Αλαντίν αλλάζει  όταν εντελώς τυχαία τρίβει ένα παλιό λυχνάρι απ’ όπου ελευθερώνεται ένα γλυκύτατο Τζίνι, το οποίο υπακούοντας τις εντολές του νέου αφεντικού, τον μετατρέπει σε πρίγκιπα. Αλλά ο Τζαφάρ  και ο δολοπλόκος παπαγάλος του, ο Ιάγος, θέλουν να κλέψουν το λυχνάρι και τις δυνάμεις που αυτό κρύβει. Ο Αλαντίν τώρα για να μπορέσει να τους νικήσει και να κερδίσει την καρδιά της Γιασμίν, πρέπει να αποδείξει ότι είναι πρίγκιπας εκεί που μετράει περισσότερο στην καρδιά!



 

HOME FOR THE HOLIDAYS

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12 ΣΤΙΣ 23:45

Αποτέλεσμα εικόνας για home for the holidays movie



Αφού έχασε τη δουλειά της, είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με το πρώην αφεντικό της και ανακάλυψε ότι η κόρη της σκοπεύει να περάσει τις γιορτές με τον φίλο της, η Claudia Larson αναγκάζεται να περάσει τις διακοπές με την οικογένεια της!

Πρωταγωνιστούν: Holly HunterAnne BancroftRobert Downey Jr.

 

 

ΖΑΜΠΙΖΙΑ – ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12 ΣΤΙΣ 07:00

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΜΠΙΖΙΑ – ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Μια διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων που παρουσιάζει με πρωτότυπο τρόπο την  αναγκαιότητα ύπαρξης δομών, ώστε όλα τα μέλη μιας κοινωνίας να ζουν αρμονικά και με ασφάλεια. Στο χείλος ενός επιβλητικού καταρράκτη, στην καρδιά της Αφρικής, απλώνεται μια εκπληκτική  πόλη, όπου κατοικούν πτηνά κάθε είδους. Ονομάζεται Ζαμπίζια και τη διοικεί ο μπαρουτοκαπνισμένος Σεκχούρου. Το νεαρό γεράκι Κάι εγκαταλείπει το απομονωμένο του φυλάκιο για να γίνει μέλος των Τυφώνων, της ξακουστής ομάδας που περιπολεί και διατηρεί ασφαλή τη Ζαμπίζια. Ο πατέρας του δεν συμφωνεί με την απόφαση του και τον ακολουθεί, μέχρι που αιχμαλωτίζεται από ένα ύπουλο ιγκουάνα που σκοπεύει να επιτεθεί στο καταφύγιο των πτηνών. Ο Κάι και η αδελφή ψυχή του Ζωή θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να σώσουν την πόλη από τα υποχθόνια σχέδια του ιγκουάνα.





 

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SNAUG

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12 ΣΤΙΣ 21:15

Η δεύτερη ταινία της γνωστής τριλογίας των «Χόμπιτ» που λειτουργεί ως πρίκουελ της θρυλικής τριλογίας του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών». Η δράση τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν. Ο Μπίλμπο Μπάγκινς μαζί με τον Γκάνταλφ και τους δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι, συνεχίζουν το επικό ταξίδι τους, για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του 'Eρεμπορ. Μετά την περιπέτεια του πρώτου αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται τώρα ανατολικά, έχοντας να αντιμετωπίσουν στην πορεία τους τον Μπέορν, που διαθέτει την τρομακτική ικανότητα να αλλάζει δέρμα, αλλά και τις γιγαντιαίες θανατηφόρες αράχνες. 'Oταν θα φτάσουν, όμως, στον τελικό προορισμό τους, το Μοναχικό Βουνό, εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη τους…

Πρωταγωνιστούν: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pac, Orlando Bloom, κ.α.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ