Η «Βασίλισσα του Χιονιού» έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό

Τέσσερις μοναδικές παραστάσεις από 13 μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Η «Βασίλισσα του Χιονιού», το μαγικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του διάσημου Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ζωντανεύει στην παγωμένη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας και του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού από το πρώτο στον κόσμο τσίρκο στον πάγο, το φημισμένο Russian Circus on Ice!

Καταξιωμένοι χορευτές και ακροβάτες, θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ γεμάτο με εκπληκτικά ακροβατικά, ευφάνταστες χορογραφίες και υπέροχες μελωδίες από τα πιο διάσημα έργα της κλασικής μουσικής, ενώ τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα εκπληκτικά εφέ και τα θεαματικά κοστούμια θα καθηλώσουν τους θεατές.

 



Η Βασίλισσα του Χιονιού, αφηγείται τη συγκινητική περιπέτεια δύο φίλων, της Γκέρντα, η οποία αναζητώντας τον αγαπημένο της φίλο Κάι καταφέρνει να φθάσει έως το παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, όπου με τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ξεπερνούν όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια.



Η παράσταση θα ανέβει σε τρεις διαφορετικές γλώσσες:

13 Δεκεμβρίου, 20:00 – Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας / αγγλικά

14 Δεκεμβρίου, 20:00 - Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας/ ελληνικά

15 Δεκεμβρίου, 20:00 Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού / ελληνικά

16 Δεκεμβρίου, 19:00 Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού / ρωσικά

 

Για πληροφορίες www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ