Chic ιερέας διέγραψε το Instagram του μετά από επιθέσεις για τα Louis Vuitton παπούτσια του

Γιατί δεν ξέρουν οι ασεβείς ότι το ράσο θέλει παπούτσι ακριβό για να δείξει και να φωτίσει.

 


Article featured image
Article featured image

Παρότι το περιστατικό θα μπορούσε με ευκολία να είχε διαδραματιστεί στην Κύπρο ή στην Ελλάδα, αυτό έγινε στην ομόθρησκη Ρωσία, με τον ιερέα Βιάτσεσλαβ Μπασκάκοφ να γίνεται το πρόσωπο των ημερών, όχι για το έργο του, αλλά για τα πολύ ακριβά γούστα του.

Ο Μπασκάκοφ, ο οποίος διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram, φρόντισε να το ενημερώνει πολύ συχνά με φωτογραφίες selfie επιδεικνύοντας τα Gucci παπούτσια του και τα Louis Vuitton αξεσουάρ.

Τα ακριβά γούστα του ιερέα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση πιστών, με αποτέλεσμα η ρωσική εκκλησία να δηλώνει ότι θα τιμωρηθεί και πως μία πειθαρχική επιτροπή συνεδριάζει προκειμένου «να τον φέρει στα συγκαλά του».

«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να μοιράζεται μεταξύ προσωπικού και δημόσιου. Κανένας κληρικός δεν μπορεί να ενεργεί ως ιερέας στην εκκλησία από το πρωί έως το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ», είπε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών, Κύριλλου, Αλεξάντερ Βόλκοφ. Μετά τον σάλο ο Μπασκάκοφ αναγκάστηκε να διαγράψει το προφίλ του.

 

 



 



 

 

Με πληροφορίες από Athens Voice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ