Αυτοί είναι οι τρεις Κύπριοι που θα βρεθούν στο τελικό του The Voice

Δεν θέλουμε να προτρέχουμε, αλλά κάτι μας λέει ότι και φέτος Κύπριος θα το πάρει.

 


Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ο δεύτερος ημιτελικός του The Voice με τη δεύτερη τετράδα παικτών να παίρνουν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό, που θα αναδείξει τον νικητή.

Την ερχόμενη εβδομάδα, 8 παίχτες θα ανέβουν στη σκηνή και θα προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του talent show, το οποίο περιλαμβάνει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Από τον δεύτερο ημιτελικό, την πρόκριση για τον τελικό πήραν οι Αριάδνη Νεοφύτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Ζάχος Καραμπάσης και Λεμονιά Μπέζα.

Η Έλενα Παπαρίζου θα έχει στον τελικό τρεις παίκτες, οι Σάκης Ρουβάς και Κωστής Μαραβέγιας από δύο, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης μόνο έναν.

Αναλυτικά στον τελικό η Έλενα Παπαρίζου πάει με τους Αλέξη Πρεβενά, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αριάδνη Νεοφύτου. Ο Σάκης Ρουβάς τους Louis Παναγιώτου, και Μαρίνα Τζιάνγουιρθ. Ο Πάνος Μουζουράκης τον Ζάχο Καραμπάση και ο Κωστής Μαραβέγιας την Μαρία Ιερωνυμάκη και την Λεμονιά Μπέζα.



Οι Κύπριοι του τελικού:

Made in Cyprus είναι η ομάδα του Σάκη Ρουβά, καθώς και οι δύο διαγωνιζόμενοι του (Louis Παναγιώτου και Μαρίνα Τζιάνγουιρθ) κατάγονται από την Κύπρο,

Αποτέλεσμα εικόνας για Louis Παναγιώτου voice

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρίνα Τζιάνγουιρθ voice



ενώ και η Έλενα Παπαρίζου διαθέτει μία Κύπρια στη δική της ομάδα την Αριάδνη Νεοφύτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριάδνη Νεοφύτου voice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ