Φέτος τα Χριστούγεννα στα αεροδρόμια της Κύπρου θα παίζει κάτι διαφορετικό

Αξίζει να πας μια βόλτα, έστω κι αν δεν έχεις προγραμματισμένη πτήση.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Άθως Θεοχαρίδης / Flickr 



Φέτος τα Χριστούγεννα το αεροδρόμιο Λάρνακας μετατρέπεται σε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη πολιτεία ανοικτή για το κοινό, με ιστορίες από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα παζαράκια για φιλανθρωπικούς σκοπούς και όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μουσικούς που θα παίζουν ζωντανά στο χώρο ελέγχου αποσκευών (Check In) και στο χώρο καταστημάτων.

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, το οποίο έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν επίσημα με τη φωταγώγηση της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης στις 4 Δεκεμβρίου 2018.

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις από δημοτικά σχολεία της επαρχίας Λάρνακας, οι μαθητές των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ψυχαγωγούς να τους αφηγούνται τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, να κάνουν χειροτεχνίες και να απολαύσουν παιδική χριστουγεννιάτικη μουσική.

Παράλληλα, στις 12, 19 Δεκεμβρίου 2018 θα στηθούν Χριστουγεννιάτικα Παζαράκια στον χώρο του check in και στον χώρο των καταστημάτων του αεροδρομίου Λάρνακας και στις 21 Δεκεμβρίου στο Αεροδρόμιο Πάφου, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στις ΜΚΟ Αλκυονίδες και Sophia Foundation (12/12 και 19, 21/12 αντίστοιχα).

Ακόμη, τις καθημερινές, οι μουσικοί από το Saxess Stories και Ocho Cuerdas θα βρίσκονται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου συντροφεύοντας τους ταξιδιώτες με χριστουγεννιάτικες μελωδίες για πνευστά και έγχορδα αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ