Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για μικρά θέματα bullying σε σχέση με τα παιδιά του και το σχολείο

Δεν δίστασε να μοιραστεί τις ανησυχίες του ως πατέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ίδιος βρέθηκε πρόσφατα στην παρουσίαση βιβλίου με θέμα το σχολικό εκφοβισμό «Η Δώρα και το δώρο της» της Αλεξίας Κουκκούλλη. Εκεί ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» για ένα περιστατικό bullying στο σχολείο των παιδιών ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε και τις ανησυχίες του ως πατέρας ο οποίος βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν και να φτάνουν στην εφηβεία.

 

Τι έχει συμβεί

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (10 χρόνων), τον Αλέξανδρο (7 χρόνων), την Αριάδνη (5 χρόνων) και τον Απόλλωνα (δυο χρόνων) και όπως ο ίδιος δήλωσε το θέμα του bullying είναι κάτι που τον αφορά προσωπικά. Τα παιδιά του μάλιστα αντιμετώπισαν κρούσματα σχολικού εκφοβισμού στο σχολείο τους.

«Με αφορά προσωπικά το bullying. Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας».

Ο τραγουδιστής είπε επίσης ποιο θεωρεί ότι είναι το πιο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα παιδιά αλλά και πώς διαχειρίστηκε τα συγκεκριμένα περιστατικά:

«Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ