Στη Λάρνακα θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο στο βυθό της θάλασσας

Και όσοι επιθυμούν, μπορούν να βοηθήσουν στον υποβρύχιο στολισμό.

 


Article featured image
Article featured image

H A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises, ιδιοκτήτρια εταιρία του ναυαγίου Ζηνοβία, διοργανώνει και φέτος τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του ναυαγίου Ζηνοβία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με αναχώρηση από την Μαρίνα Λάρνακας στις 10:00 πμ, με το σκάφος «Queen Zenobia».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να φέρουν ένα μικρό στολίδι για το στόλισμα του δέντρου, το οποίο να είναι μη τοξικό και μη διαλυτό.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς και ο υπόλοιπος στολισμός, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα αποσυρθούν, και αποτελεί δέσμευση όλων μας να διατηρήσουμε τον υποθαλάσσιο χώρο στην αρχική του κατάσταση και κυρίως απαλλαγμένο από πλαστικά.

 



Μετά την κατάδυση θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο γεύμα και γλέντι, και στο μενού μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνεται και η περίφημη «Σούβλα εν πλω».

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εορταστική αυτή εκδήλωση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 96444504, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Παράλληλα, στο πλαίσια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί στον κ. Παντελή Κράνο, υποβρύχιο φωτογράφο, ο τιμητικός τίτλος του «Πρεσβευτή του Ζηνοβία – Zen Ambassador», ως ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του στη διεθνή προώθηση του ναυαγίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ