Δασκάλα στις ΗΠΑ έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά μαθητών της τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο

Τυχόν ομοιότητες με πράγματα και καταστάσεις, είναι εντελώς συμπτωματικές και δεν έχουν καμία σχέση με την κυπριακή πραγματικότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Μία δασκάλα στις ΗΠΑ είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς έκοψε με το ζόρι τα μαλλιά ενός μαθητή κατά τη διάρκεια του μαθήματος τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Αμερικής.

Η Margaret Gieszinger κρατήθηκε με εγγύηση 100.000 δολαρίων έπειτα από την ανάρτηση ενός βίντεο με το συμβάν στην τάξη στην Καλιφόρνια νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Στο βίντεο, το οποίο έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά μέσα, δείχνει να λέει σε έναν μαθητή να «καθίσει» πριν ξεκινήσει να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ δυνατά καθώς πετάει τις τούφες από τα μαλλιά του πίσω της.

Έπειτα περπατά προς μία άλλη μαθήτρια με το ψαλίδι, η οποία αντιδρά λέγοντας «Όχι κύρια». Στη συνέχεια η δασκάλα αρπάζει τα μαλλιά της κοπέλας και σηκώνει το ψαλίδι στον αέρα ενώ επικρατεί πανικός στην τάξη με τους μαθητές να τρέχουν να βγουν έξω από την αίθουσα. 

 



 

Ο Eric Thiessen, ο διευθυντής του University Preparatory High School Visalia, δήλωσε στον τοπικό Τύπο ότι όλοι οι μαθητές είναι ασφαλείς ωστόσο απευθύνει έκκληση για περαιτέρω έρευνα από τις τοπικές αρχές.

Η κυρία Gieszinger που κατηγορήθηκε για έξι αδικήματα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ξαναπαρουσιάσει δείγματα «πνευματικής αστάθειας» στο παρελθόν και σύμφωνα με την εκτίμηση ψυχολόγου που μίλησε στα τοπικά μέσα τα σημάδια φανερώνουν ότι είχε «ψυχωτικό επεισόδιο ή ένα επεισόδιο μανίας»  

 

Με πληροφορίες από το SKYNEWS / LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ