Ένα πολυτελές και διακεκριμένο Spa στην καρδιά της Λεμεσού

Έμαθες για το Suenso Spa στη Λεμεσο;

 


Article featured image
Article featured image

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μέσα στη πόλη.

Κατάλληλο για γυναίκες, άντρες και εφήβους, αποτελεί ένα σύγχρονο μέρος που μπορεί να φιλοξενήσει ανάγκες χαλάρωσης, προσφέροντας ιδιαίτερες θεραπείες και πακέτα υπηρεσιών που δημιουργούνται για να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα με φυσικό τρόπο, επιτρέποντας την αποκατάσταση μιας συνολικής αίσθησης ευεξίας, σε προσιτές τιμές και με την απαραίτητη προσοχή.

Έχοντας κερδίσει το Certificate of Excellence 2018 από το TripAdvisor (για δεύτερη συνεχή χρονιά) για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, το Suenso Spa μέσα στην ίδια χρονιά προσθέτει στο ενεργητικό του ακόμη ένα βραβείο, το European LUXURY SPA OF THE YEAR 2018 Award, από έναν από τους πιο σημαντικούς Τουριστικούς Οδηγούς Παγκοσμίως, το Luxury Travel Guide.

 

 

Ο πολυτελής αυτός ταξιδιωτικός οδηγός, αποτελεί μια κορυφαία πηγή πληροφοριών και κριτικών σχετικά με τα ταξίδια και τον τρόπο ζωής στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα και είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ταξιδιών παγκοσμίως, το οποίο προσφέρει στους αναγνώστες μια αντικειμενική και ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με προορισμούς διακοπών, ξενοδοχεία, σπα, διασκέδαση, τεχνολογία και πολλά άλλα, αποτελώντας αποκλειστικό πόρο για τους λάτρεις των ταξιδιών.

 

 

 

Όλοι οι υποψήφιοι των Luxury Travel Awards υπόκεινται σε αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, και είναι γεγονός πως μόνο αξιόλογες επιχειρήσεις και άτομα διακρίνονται με ένα από αυτά τα αναγνωρισμένα βραβεία, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον οδηγό των νικητών βραβείων LTG, ο οποίος διανέμεται σε περισσότερους από 500.000 επαγγελματίες και εισοδηματίες παγκοσμίως, σε 10.000 ξενοδοχεία, ειδικούς διακοπών και ταξιδιωτικούς πράκτορες και σε σαλόνια αεροδρομίων παγκοσμίως, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Luxury Travel Guide κάλεσε τους συνδρομητές, τους επισκέπτες, τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους εμπειρογνώμονες του κλάδου από όλον τον κόσμο να ψηφίσουν τους καλύτερους Τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία, υπηρεσίες κτλ.

 

 

Γιορτάζοντας και επιβραβεύοντας την υπεροχή, αυτή η διαδικασία αναγνωρίζει όλες τις επιλογές, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους ή την περιοχή στην οποία βρίσκονται, λαμβάνοντας υπόψη τομείς όπως Υπηρεσίες υπεροχής, μάρκετινγκ και επωνυμία, θεραπείες και εξοπλισμός, ικανοποίηση εργαζομένων κ.α. 

Μέσα από την πιο πάνω διαδικασία, το Suenso Spa έχει διακριθεί και βραβευτεί στην κατηγορία του ως το LUXURY SPA OF THE YEAR 2018 με ένα ευρύ φάσμα προσφοράς υπηρεσιών μασάζ, θεραπείες  προσώπου και σώματος, θεραπείες για ζευγάρια, εξιδεικευμένων πακέτων κτλ.

Το Suenso Spa βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος 14Α στη Λεμεσό.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ