Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες θα προβληθούν φέτος τα Χριστούγεννα από το ΣΙΓΜΑ

Στρώσου στον καναπέ και ετοιμάσου.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές τις γιορτές θα σας διηγηθούμε τις πιο όμορφες, συναρπαστικές, κωμικές, συναισθηματικές οικογενειακές ιστορίες σε τέσσερεις τηλεταινίες αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ.





 

ΣΑΝ ΌΝΕΙΡΟ: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 21:15 

Ο Λευτέρης ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας ακολουθεί ένα συγκεκριμένο lifestyle μακριά από υποχρεώσεις και πρέπει. Ένα όνειρο όμως θα του αλλάξει τα δεδομένα. Ένα όνειρο τόσο αληθινό θα του ταράξει την καθημερινότητα. Μήπως τελικά η ζωή μπορεί να γίνει… σαν όνειρο;

Πρωταγωνιστούν: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μαρία Μιχαήλ, Χρήστος Καραΐσκος, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη και η Τζώρτζια Παναγή σε ρόλο έκπληξη!

 

 



ΈΡΩΤΑΣ ΒΕΡΕΣΕ: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:15 

Ένας απίστευτος τύπος,  ο Μελής, ξέρει πώς να χειρίζεται τους θαμώνες του καφενείου του Χριστάκη. Με πολύ πλάκα και έξυπνη ατάκα ο Μελής ξεγλιστρά από τα βερεσέ και από τα πειράγματα των θαμώνων, όμως εκεί που αναγκαστικά βάζει βερεσέ είναι στον έρωτα που άργησε να ‘ρθει.

Πρωταγωνιστούν: Σοφοκλής Κασκαούνιας, Κώστας Βήχας, Βαλεντίνα Σοφοκλέους,  Χάρης Αριστείδου, Χρήστος Τουμάζου, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Σάββας Μενοίκου, Χρυστάλλα Καλλένου, Στέφανη Μαυροκορδάτου, Γιώργος Σοφοκλέους.

 

 



ΓΑΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ: Σάββατο 05 Ιανουαρίου στις 18:40

Ένας διακριτικός λίγο αφελής και πολύ γκαφατζής γαμπρός συναντά για πρώτη φορά τα μελλοντικά πεθερικά του. Όμως, ο νόμος του Μέρφι τίθεται σε λειτουργία από την πρώτη στιγμή που πατά το πόδι του στο σπίτι των πεθερικών. Θα καταφέρει να κερδίσει έστω τη συμπάθειά τους;

Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Λούρας, Έλενα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Δημητρίου, Μιχάλης Χρίστου, Μόνικα Μελέκκη, Ανδρέας Μελέκκης, Βίκτωρας Νικολαίδη, Κλέλια Γιασεμίδου, Δώρος Παναγίδης, Αθηνά Χρυσαντίδου και Γιώργο Φυρρή. Στο ρόλο του Ανρί ο Φάτσας.



 



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ: Κυριακή 06 Ιανουαρίου στις 18:40

Ο Αλέξανδρος ένας νεαρός λογιστής μπαίνει σε περιπέτειες όταν… ληστεύει 10.000 ευρώ από το αφεντικό του. Για την ακρίβεια… δανείζεται το ποσό και μπαίνει σε μια νεκροφόρα για να γλιτώσει. Η Ελένη η αρραβωνιαστικιά του αφεντικού, το σκάει από την πρόβα νυφικού και μπαίνει και αυτή στην νεκροφόρα. 4 άνθρωποι και ο οδηγός της νεκροφόρας θα ζήσουν το πιο απίστευτο road trip στην Κύπρο με την αστυνομία να τους ακολουθεί κατά πόδας!

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Καζάκας, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Παρίσης, Ελένη Σιδερά, Μανώλης Μιχαηλίδης, Βασίλης Μιχαήλ και Αντριανή Μαλένη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ