«Αν η Μέγκαν συνεχίσει έτσι, θα έχει την ίδια κατάληξη με την Νταϊάνα»

Η βασιλική εμπειρογνώμονας, Κλαούντια Τζόσεφ που έγραψε και τον βιβλίο για την δούκισσα του Κέμπριτζ «Kate: The Making of a Princess», μίλησε για την δούκισσα και τα δημοσιεύματα που γίνονται για εκείνη, αναφέροντας πως κινδυνεύει να προκαλέσει σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων αν συνεχίσει να προσπαθεί να εκσυγχρονίσει την μοναρχία σε τόσο γρήγορους ρυθμούς.


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Mirror, η συγγραφέας μίλησε επίσης και για την αγάπη που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Μέγκαν και ότι αυτό οφείλεται στην επιθυμία της να ωθεί τα όρια και να παραβαίνει τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας.

«Η Κέιτ είναι διαφορετική. Είναι άτομο χαμηλών τόνων, ήσυχη και δεν προσπαθεί να αλλάξει τίποτα στην βασιλική οικογένεια. Είναι σαν τον Γουίλιαμ». Δεν της αρέσει η δημοσιότητα και ούτε παραβαίνει κανόνες με τον ίδιο τρόπο που το κάνει η δούκισσα του Σάσεξ», συνεχίζει η Τζόσεφ.

«Ο κόσμος αγαπάει την Μέγκαν από την άλλη και τη θαυμάζει επειδή προσπαθεί να εκσυγχρονίσει την βασιλική οικογένεια».

Τις τελευταίες εβδομάδες η δούκισσα του Σάσεξ έχει απασχολήσει πολύ την δημοσιότητα με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι σχέσεις της με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι τόσο καλές, ενώ είναι ήδη γνωστό πως με την δική της οικογένεια δεν τα πάει καθόλου καλά αφού μόνο με την μητέρα της έχει επαφές.

Μόλις τον περασμένο μήνα, το παλάτι το Σάσεξ αποκάλυψε πως το νιόπαντρο ζευγάρι θα μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον στο κτήμα του Γουίντσορ. Σαν να μην έφτανε αυτό, κυκλοφόρησε και η φήμη πως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της Κέιτ και όχι με τον Χάρι και τη Μέγκαν. Οι εντάσεις μεταξύ των δυο ζευγαριών «έχουν χτυπήσει κόκκινο».

Ένας εμπειρογνώμονας της βασιλικής οικογένειας σχολίασε πως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η Μέγκαν προσπαθεί πολύ σκληρά να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να επιβεβαιώσει όσους πιστεύουν ότι μοιάζει με την Νταϊάνα και τον ατίθασο χαρακτήρα της.

Ένας βιογράφος του πρίγκιπα Καρόλου, ο Τομ Μπόουερ, εξέφρασε και εκείνος την άποψή του για τον χαρακτήρα της Μέγκαν συμφωνώντας σε πολλά σημεία με τον εμπειρογνώμονα.

«Το πρόβλημα της δούκισσας είναι ότι θέλει να γίνει η Νταϊάνα. Προσπαθεί να υιοθετήσει τον καινούριο ρόλο αλλά το τραγικό της ιστορίας είναι ότι θα έχει ακριβώς το ίδιο τέλος εκτός και αν κάποιος από το παλάτι της μιλήσει και της πει ”Έτσι γίνονται τα πράγματα εδώ. Πρέπει να προσαρμοστείς”».

Μένει να δούμε μέχρι που θα τραβήξει το σκοινί η Μέγκαν και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την ίδια αλλά και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Huffingtonpost


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ