Η viral φωτογραφία από τα τραπεζώματα στο νέο round about της Πάφου προκαλεί απορίες

Γιατί γέμισε με πλαστικά τραπέζια, καρέκλες, μπίρες και σούβλες η νέα εντυπωσιακή είσοδος της Πάφου;

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή, τουλάχιστον, είναι η πρώτη λογική απορία που μπορεί να κάνει κάποιος παρατηρώντας τη φωτογραφία πιο πάνω, η οποία παραπέμπει περισσότερο σε πανηγύρι, γάμο, χοροεσπερίδα ή κάποια βραδιά τόμπολας. Φευ!

 

Image may contain: 2 people, people sitting



Αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό το gathering έχει στηθεί κυριολεκτικά πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο/είσοδο της Πάφου, η οποία δόθηκε στο κοινό πριν από λίγες ημέρες.

Το κατά τα άλλα εντυπωσιακό αρχιτεκτόνημα, λίγες μέρες αφότου παρουσιάστηκε στους δημότες της πόλης με υπερηφάνεια, καθώς όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής, αλλά παραδόθηκε και δύο μήνες νωρίτερα από το deadline, γεγονός πρωτόγνωρο για την Κύπρο (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται), προ μερικών ημερών γέμισε με πλαστικά τραπέζια, καρέκλες, μεζέδες, ποτά και μεζεκλήδες οι οποίοι προφανώς έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του νέου έργου!

Η φωτογραφία ανέβηκε στο διαδίκτυο και όπως ήταν φυσικό έγινε viral με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Κάποια σχόλια, μάλιστα, διευκρινίζουν ότι πρόκειται για το καθιερωμένο τραπέζι που κάνουν οι εργολάβοι και οι συντελεστές του έργου, όταν ολοκληρωθεί ένα project. Γιατί, όμως, το τραπέζι αυτό έπρεπε να γίνει πάνω στο έργο; Αν δηλαδή έφτιαχναν ένα δρόμο, μετά θα τον έκλεινα με 'βαρέλλες'  για να το γιορτάσουν με φαγητό και ποτό;

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος για να μας εξηγήσει το λόγο που συνέβη αυτό, αλλά ακόμη δεν κατέστη δυνατό. 

 

Image may contain: night and outdoor

 



ΑΡΘΡΟ: 10 + 1 «χωρκατιλλίκια» που θα βιώσεις σε κάθε κυπριακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι



 



No automatic alt text available.



Πιο κάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα σχόλια που «έπαιξαν» κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ