Άλκηστις Πρωτοψάλτη-Ελευθερία Αρβανιτάκη: κορυφαία συνάντηση

Article featured image
Article featured image

Ήταν η πιο αναμενόμενη και πολυ-συζητημένη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα και κατοχυρώθηκε ως η πιο πετυχημένη! Μετά από 30 παραστάσεις στην Αθήνα, οι οποίες απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές, οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες έρχονται και στην Κύπρο για να παρουσιάσουν τρεις παραστάσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

Οι δυο πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν με τις μοναδικές τους φωνές στις πιο φωτεινές στιγμές της καλλιτεχνικής τους πορείας, στα ωραιότερά τους τραγούδια, στα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, άλλα και αυτά που έχουν αγαπήσει οι ίδιες. Επί 3 ώρες και οι δύο επί σκηνής, σε απόλυτη αρμονία και με μια διάχυτη χημεία μεταξύ τους, θα μοιραστούν μαζί μας τη μαγεία της μουσικής δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα παρέας, οικειότητας, συγκίνησης, αγαλλίασης.

Πλαισιωμένες από μια 6μελή ορχήστρα από εξαιρετικούς μουσικούς, θα ξετυλίξουν την αρχή του μαγικού μουσικού παραμυθιού που θα απολαύσουμε. Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι, τρομπέτα), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, ούτι, λαούτο, μαντολίνο), Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, κιθάρα, φυσαρμόνικα), Θωμάς Κοντογιώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα και ενορχηστρώσεις).

Την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβαν οι δύο ερμηνεύτριες Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, μαζί με τη Λήδα Ρουμάνη, ενώ τα ντουέτα επιμελήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σημείωσε τις ημερομηνίες: 28 Ιουλίου, Θέατρο Μακαρίου Γ΄ (Σχολής Τυφλών), Λευκωσία/ 29 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού & 31 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα. Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00. Πληροφορίες/εισιτήρια 77777040 & www.tickethour.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ