Οι προβλέψεις του 2019 [όπως μόνο ο Δελφός ξέρει να τις κάνει]

Το Μαντείο προβλέπει για σένα, σε θέματα αισθηματικά, ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά και άλλα πολλά, για όλο το 2019.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δελφός μπήκε στο Μαντείο του και μετά από έντονες διαβουλεύσεις είναι έτοιμος να σου δώσει τις πιο σπαρταριστές προβλέψεις για τη χρονιά που μόλις μπήκε.

Πριν κάνεις βήμα, λοιπόν, διάβασε προσεκτικά όσα έχει να σου πει και πράξε ανάλογα, αλλιώς… κακό του κεφαλιού σου.

Υ.Γ. Το έτος 2019 είναι η Χρονιά του Χοίρου σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία (από τις 5 Φεβρουαρίου 2019 εως 24 Ιανουαρίου 2020).

 

Γράφει ο Δελφός.

 

 

Λοιπόν, Κριέ μου, το 2019 ο ενθουσιασμός σου προβλέπεται μεγάλος καθώς νέα εγχειρήματα και ιδέες «ρουφούν» όλη την ενέργειά σου στον τομέα των σχέσεων και των κοινωνικών επαφών. Έχεις ανάγκη από αλλαγές και δεν κρατιέσαι να τις πραγματοποιήσεις. Κάμε λλίο κράτι όμως γιατι για να να γίνουν τα πράγματα σωστά χρειάζεται κόπος και χρόνος. Όσο για τις συναναστροφές με τους γύρω σου, έχε το νου σου τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι για πρόοδο και εξέλιξη. Επίσης, ο χρόνος αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να αναγνωριστείς εσύ και η δραστηριότητά σου, αξιοποιώντας σωστά την τεχνολογία και τα μέσα που σου παρέχει. Έτσι, θα μπορέσεις να αποδώσεις ακόμη καλύτερα με λιγότερο κόπο.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Κατέβα από το συννεφάκι σου Κριέ και συγκράτησε λίγο τον παρορμητισμό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, θα ζήσεις μια ήρεμη χρονιά αρκεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Αν ανήκεις στους αμετανόητους εργένηδες, φρόντισε να χαρείς την ελευθερία σου όσο ακόμη μπορείς, καθώς, το 2019, ένα πρόσωπο θα σου κλέψει την καρδιά και θα ανατρέψει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου.

 

Rich & Famous:

Εργασία και χαρά για σένα, Κριαράκι μου. Μπορεί να σου μοιάζει ουτοπικό αλλά αν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να βρει τρόπους να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, θα δεις ότι η δουλειά σου μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική και λιγότερο κοπιαστική. Δε θέλει κόπο αλλά τρόπο. Προτού βάλεις μπροστά την προσπάθεια, καλό είναι να αναζητήσεις συμβουλές από τους ειδήμονες. Η σωστή κριτική σου στάση θα σε βοηθήσει, επίσης, να αξιολογήσεις το κάθε στάδιο στην όλη διαδικασία. Κι αν κάτι δεις πως δεν τραβά, ξεκόλλα και προχώρα παρακάτω. Το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιό σου, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις  5 Μαρτίου, είναι καλή περίοδος για να ξεφορτωθείς συνήθειες ή και πρόσωπα που σε κρατούν πίσω στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά είναι σημαντικό να δείξεις πυγμή, αλλά ταυτόχρονα σύνεση. Κάποιες αλλαγές είναι πλέον επιτακτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν βεβιασμένα και άτακτα.

 

 

 

Αγαπημένο μου Ταυράκι, ήρθε η στιγμή να πνάσεις λλίο. Καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Δεν ακούς το σώμα σου που διαμαρτύρεται; Η ξεκούραση, ο ύπνος, η χαλάρωση και η γυμναστική θα σε κάνουν να ξανανιώσεις βρε αδερφέ και έτσι θα βγεις πιο ολοκληρωμένος και ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Ο χρόνος αυτός με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου σου επιτάσσει να βάλεις τον εαυτό σου στο πρώτο πλάνο και να αφήσεις τις ανάγκες των άλλων λίγο πίσω. Επιτέλους κοίταξε τον εαυτό σου, άκου με για το καλό σου. Ακόμη και τα επαγγελματικά θα μπουν σε μια δευτερεύουσα θέση. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε οικονομικό επίπεδο για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Τυχερούλη... Αυτή θα είναι η χρονιά σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ή και παντρεμένος, θα περάσεις μια όμορφη χρονιά και μάλιστα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα το διάστημα, από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου που ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Μάλιστα, κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις ότι ο σύντροφός σου είναι ο ιδανικός. Απόλαυσε το δώρο αυτό και νιώσε και πάλι τον ενθουσιασμό και το σκίρτημα του εφηβικού έρωτα, της πρώτης νιότης. Εσύ και ο/η σύντροφός σου θα δημιουργήσετε ένα αχτύπητο δίδυμο, πράγμα που θα βγάζει μάτι στους γύρω. Σε σένα που ακόμα περιμένεις τον μεγάλο έρωτα, το 2019 επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ετοιμάσου, γιατί την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου μέχρι τις 9 Ιουνίου, ένα πρόσωπο όλο μυστήριο θα εισβάλει στη ζωή σου να σε βγάλει από τα κουτάκια σου. Ξέχνα όσα είχες ζήσει σε παλιότερες σου σχέσεις. Καιρός να ζήσεις για λίγο ‘YOLO’, να κάνεις στην άκρη δεύτερες σκέψεις και αναστολές και να αφήσεις την έλξη να σε παρασύρει.

 

Rich & Famous:

Αν και είσαι από τη φύση σου εργατικός, επίμονος και προσηλωμένος στους στόχους σου, κατά τη διάρκεια του 2019, η επαγγελματική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Μην τα θέλεις όμως κι όλα δικά σου, Ταύρε μου. Κάνε λίγο πίσω και μην παλέψεις να ξεπεράσεις τα όριά σου, αφού είπαμε πως οι προτεραιότητες είναι άλλες αυτή τη χρονιά. Για αλλαγή, προτίμησε να ασχοληθείς με πιο οργανωτικά καθήκοντα, ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να φρεσκάρεις τους στόχους σου και ίσως γευθείς και τους καρπούς των κόπων σου. Όσο για τα οικονομικά, θα νιώσεις μια ασφάλεια αφού θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις σε μεγάλο βαθμό τις υποχρεώσεις σου. Διατήρησε την κατάσταση ως έχει και όπου μπορείς άλλαξέ την προς το καλύτερο.

 

 

 

Αγαπητέ Δίδυμε, το 2019 με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου θα την δεις μικρός εξερευνητής. Διάφορες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να ξεσκεπάσεις πληροφορίες που στο τέλος της ημέρας θα σου φανούν χρήσιμες αφού θα σου προσφέρουν ψυχική ανάταση και θα σε οδηγήσουν σε νέες ιδέες. Επιπλέον, η κατάσταση αυτή θα σε βοηθήσει να σκάψεις πιο βαθιά σε υφιστάμενες σχέσεις ή ακόμη να τις αντιμετωπίσεις με μια διαφορετική ματιά. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ πλούσια και διασκεδαστική. Ωστόσο, τα διαστήματα που θα λάβουν χώρα οι Εκλείψεις (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω) ο χρόνος αυτός θα σε φέρει αντιμέτωπο με μια σειρά ερωτημάτων, μέσω των οποίων θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις μέσα σου τα πράγματα και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Λοιπόν, Δίδυμέ μου, χρειάζεσαι ένα γερό ταρακούνημα στα αισθηματικά. Το 2019 θα προσπαθήσει να σε βγάλει από τις παλιές σου συνήθειες, δίνοντάς σου νέα ερεθίσματα και ωθώντας σε να συναντήσεις πρόσωπα που θα διαφέρουν από εσένα. Με τους ορίζοντες σου να διευρύνονται, θα νιώσεις την ανάγκη να εξερευνήσεις κάποιους τομείς για πρώτη φορά στη ζωή σου. Ο χρόνος αυτός θα σε γεμίσει με συναισθηματικές στιγμές αλλά και στιγμές έμπνευσης. Αν διανύεις περίοδο συνύπαρξης, εκμεταλλεύσου την χρονιά αυτή για να δεις τη σχέση σου σε βάθος. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι θερμό και ιδιαίτερα αγαπησιάρικο. Οι συζητήσεις θα έχουν ως βάση την κατανόηση και την αγάπη. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να «αγγίξεις» και ευαίσθητα ζητήματα που μέχρι τώρα απέφευγες. Όσο για εσένα που ακόμη βαδίζεις μόνος, ο χρόνος αυτός σε συνταράζει, φέρνοντας στη ζωή σου ένα πρόσωπο διαφορετικό που θα σε κάνει να χάσεις τον γνωστό σου έλεγχο. Μην φοβάσαι, γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις ότι αυτό που νιώθεις δεν είναι μίσος.

 

Rich & Famous:

Συζητήσεις, επαφές, ακόμη και νέες ευκαιρίες σου επιφυλάσσει ο χρόνος αυτός στα επαγγελματικά σου. Οι συναναστροφές σου θα είναι πολυάριθμες και θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις τις απόψεις σου γύρω από θέματα εργασίας. Κάποιες από αυτές θα σε ενθουσιάσουν, άλλες θα σε εκπλήξουν, ενώ άλλες θα σε προβληματίσουν. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι ότι στο τέλος έχεις πολλά να μάθεις. Φρόντισε μόνο να διατηρείς το μυαλό σου ανοιχτό και να μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις τη διαφορετικότητα, είτε έχει να κάνει με τον λόγο, είτε με την συμπεριφορά. Μην αποφεύγεις την ουσία των πραγμάτων. Προσπέρασε την εικόνα και κοίταξε κάτω από την επιφάνεια. Στα οικονομικά σου το κλειδί του χρόνου αυτού είναι η παραδοχή. Όσο δεν αποδέχεσαι κάποιες καταστάσεις, τόσο θα σου είναι δύσκολο να τις αλλάξεις. Ξανασκέψου το λοιπόν!

 

 

 

Φίλε Καρκίνε, μπορεί να είσαι ο συναισθηματίας της παρέας, το 2019 όμως, με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο, από τις 5 Μαρτίου και μετά, η βασική σου επιδίωξη θα είναι να απαλλαγείς από δεσμεύσεις. Ίσως να μην θέλεις να χαλάσεις χατίρι, ειδικά στους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά δε θα μπορείς να πνίξεις άλλο την εσωτερική σου ανάγκη για «ελευθερία» ούτε να καταπιέζεσαι με περιορισμούς και βάρη που δεν σου αναλογούν. Ευκαιρία να αρχίσεις να μιλάς, να εκφράζεσαι και να πεις αυτά που νιώθεις. Εκφράσου ακόμη και με μια προσωπική ενασχόληση που θα προάγει την δημιουργικότητά σου. Βρες τον χρόνο για αυτό. Βέβαια, ακόμη και αν αυτές οι συμβουλές δεν σε πείθουν, ο χρόνος που έρχεται δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια. Θα σου δώσει το «πάτημα» να κάνεις τις αλλαγές αυτές και να γεμίσεις ικανοποίηση. Η δημιουργικότητά σου, όμως, δεν θα εκδηλωθεί μόνο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα φανεί χρήσιμη και σε επαγγελματικές δραστηριότητες που θα έχεις με τις επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Δία στον Τοξότη στον τομέα αυτό της ζωής σου.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Καλέ μου Καρκίνε, αφέσου στο όνειρο και ζήσε ακόμη και μέσα από τη φαντασία. Γι’ αυτό άσε το νου ελεύθερο και μην αντιστέκεσαι στην ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Το 2019 είναι η ιδανική στιγμή για σένα να κάνεις πράξη αυτό που ονειρεύεσαι. Σου υπόσχομαι ότι θα νιώσεις πλήρως αναζωογονημένος και ανανεωμένος. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, θα νιώσεις την στήριξη του συντρόφου σου και μέσα από την στάση του θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα, να επιτύχεις δικούς σου στόχους, να πάρεις δύναμη για να πραγματοποιήσεις όσα έχεις κατά νου. Εσύ πάλι που αγαπάς την ανεξαρτησία σου, δεν φαίνεται να έχεις ιδιαίτερες βλέψεις ούτε το 2019 για μια μόνιμη, σταθερή σχέση. Αντίθετα, υπερασπίζεσαι την ελευθερία της ύπαρξής σου και νιώθεις να σε ελκύει η προσωπική σου εξέλιξη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ανήκεις σε σένα και μόνο σε σένα ανέμελό μου Καρκινάκι.

 

Rich & Famous:

Η δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει, εκφράζεται και στην επαγγελματική σου ζωή. Οι καινοτόμες ιδέες συναρπάζουν και ενθουσιάζουν τους γύρω σου, κάνοντάς σε τον leader της ομάδας. Η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα εμπρός, ενώ η αποδοτικότητά σου θα είναι εμφανής. Θα πάρεις τα πάνω σου εν ολίγοις. Ο χρόνος αυτός μπορεί να γίνει πολύ παραγωγικός, οπότε είναι στο χέρι σου να θέσεις ως προτεραιότητα απαιτητικά εγχειρήματα που χρειάζονται χρόνο και επιμονή. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα γίνουν σε ευχάριστο περιβάλλον και θα καταφέρεις να δείξεις σε αυτές τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, δείχνεις ωριμότητα τον χρόνο αυτό, οπότε θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που τους προηγούμενους μήνες σε άγχωναν.

 

 

 

Φίλε Λέων, θέλω να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Το 2019 προβλέπεται διαφορετικό γι’ αυτό κι εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο για να διατηρήσεις την ισορροπία στα πράγματα. Θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες ή κοινωνικές συναναστροφές. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά θα είναι έντονη η διερώτηση όσον αφορά στην εμπλοκή σου σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο θα οριοθετηθεί με την υπογραφή κάποιου συμβολαίου. Ο χρόνος αυτός, θα σε κάνει να νιώσεις το βάρος και τους περιορισμούς που προέρχονται από κάποιες καταστάσεις και θα σε οδηγήσουν σε ψυχική και σωματική αδυναμία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που νιώθεις έτσι, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και η καθημερινότητα δύσκολη κάποιες φορές, οπότε δεν έχεις περιθώρια να λειτουργείς χωρίς δυνάμεις. Σκέψου το σοβαρά!

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Πάψε να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου αγαπητέ Λέων. Κοίταξε την αλήθεια κατάματα και σταμάτα να μεγεθύνεις καταστάσεις και γεγονότα στο μυαλό σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό υπόβαθρο για την αισθηματική σου ζωή. Εσύ, λοιπόν, που βρίσκεσαι σε σχέση, με τον Δία να  σε  ευνοεί από τον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου,  κρίνεται απαραίτητο να κοιτάξεις πίσω και να κάνεις μια αξιολόγηση όσων έχουν συμβεί και επηρεάζουν το «σήμερα» της σχέσης σου. Δεν θα ήταν κακό να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σου μισό που θα σου εξασφαλίσει μια νέα αρχή, χωρίς σκιές και βάρη. Διώξε την ένταση από την σχέση, γιατί κάνει κακό και στους δυο. Αν πάλι είσαι μόνος, τα καλά νέα είναι ότι η καθημερινότητα στον τομέα αυτό δεν θα έχει εντάσεις. Ίσως να ανήκεις σε αυτούς που μέσα από τον τομέα αυτό θα βρεις την διέξοδο της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό, επίσης, μια νέα σχέση να σου χαρίσει την στήριξη που ζητάς.

 

Rich & Famous:

Η χρονιά των μεγάλων αποφάσεων για τα επαγγελματικά σου. Φάση είναι θα περάσει αλλά πριν γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις καταλήξει σε κάποιες επιλογές. Δουλειά σου, λιονταράκι μου. Σαν γνήσιο λιοντάρι και με τον δυναμισμό που σε διακρίνει θα οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση. Προχώρα μπροστά και πες στον εαυτό σου ότι μετά από το εμπόδιο αυτό θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ο τομέας των συνεργασιών θα είναι πολύ σημαντικός τον χρόνο αυτό και μέσα από εκεί θα καταφέρεις να βάλεις τις δουλειές σου σε μια σωστή σειρά, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να τονώσεις τα οικονομικά σου.

 

 

 

Παρθενάκι μου,  κάποιο πολύ δικό σου πρόσωπο που παραμέλησες το 2018, θα αναζητήσει επίμονα και άμεσα την προσοχή σου αυτόν τον χρόνο. Γενικότερα, με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο, από τις 5 Μαρτίου και μετά, θα ασχοληθείς με ζητήματα οικογένειας και οργάνωσης όσον αφορά στο σπίτι σου. Τα πρακτικά ζητήματα που υπάρχουν θα απαιτήσουν λύσεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Αξιοποίησέ την κοινή λογική και επιστράτευσέ την στα δύσκολα. Μην πονοκεφαλιάζεις χωρίς λόγο. Από την άλλη πρέπει να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, καθώς μέσα από την προσήλωσή σου σε πρακτικά θέματα, εύκολα θα χάσεις την προσοχή σου από θέματα συναισθηματικής φύσεως. Απλά, πέρνα χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι φαντάζεσαι. Επίσης, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Φαίνεται πιέστηκες αρκετά το 2018 και αυτός ο χρόνος είναι καλός για να ξεκουραστείς.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Φίλε Παρθένε, αποφάσισε τι θες ή βρες τουλάχιστον τη χρυσή τομή στην αισθηματική σου ζωή ανάμεσα σε λογική και φαντασία. Για σένα που έχεις βρει το ταίρι σου, για πρόσεξε λίγο την απόμακρη στάση σου γιατί δεν αργούν τα παράπονα από τον/τη σύντροφό σου. Ίσως η στάση του να μοιάζει λίγο ονειροπόλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι. Από την άλλη, αν ανήκεις στους ελεύθερους κι ωραίους, φαίνεται πως το 2019, έχοντας μπουχτίσει από τις εφήμερες σχέσεις και τα παιχνιδάκια μιας βραδιάς θα ψάξεις κάτι που ουσιαστικό και μόνιμο. Η πλευρά από την οποία κοιτάς την αισθηματική σου ζωή είναι διαφορετική από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι που δεν νιώθεις ιδιαίτερα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω) που θα σε αποσυντονίσουν.

 

Rich & Famous:

To 2019 τα θέματα δουλειάς θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα αφού θα ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Ωστόσο, αν κάτι πρέπει να προσέξεις στον τομέα αυτό, είναι το επικοινωνιακό κομμάτι, ιδιαίτερα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου). Θα πρέπει να είσαι ακριβής στα λεγόμενά σου και να διαβεβαιώνεις ότι αυτά που λες δεν πηγαίνουν στο βρόντο. Είναι πιθανό να προκύψουν έντονες διαφωνίες ή ακόμη και παρεξηγήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να τεντώσεις το σχοινί. Ο συμβιβασμός θα είναι η μοναδική σου οδός, οπότε μην προσπαθήσεις για κάτι διαφορετικό. Οι συνεργασίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή και καλό είναι να μην κάνεις νέα βήματα σε ό,τι σχετίζεται με αυτές. Στα οικονομικά, υπάρχει μια σταθερότητα που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Μην ξύνεις «πληγές» που δεν θα μπορέσεις να επουλώσεις μετά. Πάνω απ’ όλα εγκράτεια.

 

 

 

Αγαπητέ Ζυγέ, το 2019 καλείσαι και πάλι να δείξεις υπομονή με τις καταστάσεις και κυρίως με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το ξεκίνημα του χρόνου με τον Δία να κινείται στον Τοξότη για σχεδόν όλο το 2019, σε βρίσκει σε μια φάση υποχώρησης, επαναπροσδιορισμού και αναζήτησης. Υπάρχουν θέματα που τα αμφισβητείς και προσπαθείς να τα βάλεις σε νέες βάσεις. Ο χρόνος αυτός θα σε βοηθήσει να θέσεις σιγά σιγά τις προτεραιότητές σου από την αρχή και να δημιουργήσεις το υπόβαθρο που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις σωστά. Ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο όπως τα διαστήματα των Εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω), μην σκοτίζεσαι. Όλο αυτό είναι απαραίτητο για να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το μυαλό και το συναίσθημά σου. Η τάση ανανέωσης έρχεται για εσένα το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, χρονικό σημείο από το οποίο και μετά τα πράγματα θα αποκτήσουν νόημα και θα αρχίσεις να βάζεις τα κομμάτια στη σειρά. Μια νέα αρχή θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Νέα κίνητρα, νέες παραστάσεις, όλα θα δείχνουν τόσο καινούρια που θα νιώσεις και πάλι την γλυκιά αναστάτωση των παιδικών σου χρόνων!

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις ζήσει και λίγα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή και λογικό είναι να είσαι στην τσίτα. Ήρθε η ώρα, όμως, να ρίξεις τους τόνους και να χαλαρώσεις κάνοντας για λίγο πίσω. Πάρε χρόνο και ανάσες και μόνο να νιώσεις καλύτερα μπορείς! Για εσένα που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενισχύεται η φιλική πλευρά της κατάστασης. Η αίσθηση ότι εσύ και το ταίρι σου είστε ομάδα με πλήρη κατανόηση θα είναι πολύ έντονη για όλη την διάρκεια της χρονιάς. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο δυναμισμό. Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε τους κοινούς στόχους που εδώ και καιρό παλεύετε. Όσο για εσένα που είσαι μόνος, η αισθηματική σου ζωή φωτίζεται χάρη στη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Θα σου χαρίσει μπόλικη γοητεία και ιδιαίτερες ικανότητες … αποπλάνησης. Θα είναι έντονη η «ζήτηση» που θα έχεις, για αυτό δεν θα λείψουν προτάσεις, φλερτ και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα. Ίσως ακόμη σου δοθεί και η ευκαιρία για κάτι πιο «σταθερό», αλλά δεν φαίνεσαι ακόμη διατεθειμένος να χάσεις την «ελευθερία» σου!

 

Rich & Famous:

Αν νιώθεις ότι είσαι στάσιμος στα επαγγελματικά σου, μην ανησυχείς. Αυτή η  χρονιά θα σε βοηθήσει να επαναπροσεγγίσεις την κατάσταση και να βάλεις μια νέα προτεραιότητα στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αρμονία όσον αφορά στις επιδιώξεις σου. Το σύμπαν και οι πλανήτες θα συνωμοτήσουν τον χρόνο αυτό για να καταφέρεις σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα αυτό. Επίσης, οι προβλέψεις με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά μιλούν για σημαντικά βήματα στα οικονομικά. Ενισχύεται η ικανότητά σου να κερδίζεις χρήμα, οπότε μπορείς να περιμένεις νέες πηγές για να πιεις νερό. Φαίνεται ακόμη ότι είσαι έτοιμος να ρισκάρεις και αυτό είναι πολύ πιθανό να σου φέρει θετικά αποτελέσματα και ειδικά από καινοτόμες ιδέες. Είσαι της μεγάλης ζωής και της πολυτέλειας το ξέρω, αλλά πρέπει να  δείξεις λίγη σύνεση στην σπατάλη, γιατί έτσι ίσως ρισκάρεις αυτά που έχεις ήδη κατοχυρώσει.

 

 

 

Φίλε Σκορπιέ, το μικρόβιο της κυριαρχίας, της επιβεβαίωσης και της επαναστατικής τάσης, αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου, σε ακολουθεί και το 2019 ειδικά ως προς την οικογένειά σου. Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά η ανάγκη σου να είσαι και να εκφράζεις τον εαυτό σου θα είναι αδιαμφισβήτητη και ακαταμάχητη. Θα κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, να ακολουθήσεις τις δικές σου ιδέες και τα δικά σου ιδανικά προκειμένου να επιτύχεις τα δικά σου όνειρα. Όλο αυτό όμως, ίσως, σε φέρει σε ρήξη με τους αγαπημένους σου και να δημιουργήσει μια κάποια ένταση. Εσένα όμως, Σκορπιέ μου, τίποτα δε φαίνεται να σε σταματά. Μπροστά στους στόχους που κυνηγάς, δε βλέπεις εμπόδιο κανένα. Ξέρεις τί θέλεις και πώς θα το επιτύχεις, οπότε όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου. Στο τέλος της ημέρας, τα πρόσωπα που πραγματικά σε αγαπούν θα σε στηρίξουν όπως ακριβώς πρέπει και το 2019 θα εκπνεύσει έχοντας δίπλα σου μόνο όσους αξίζουν.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Σκορπιέ μου, ο έρωτας για σένα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και κινητήρια δύναμη αυτό τον χρόνο. Με τον Κρόνο να κινείται στον Αιγόκερω θα έχεις την τάση να βλέπεις την σχέση σου σαν μια ισχυρή συνεργασία που θα βοηθήσει τα σχέδιά σου να καρποφορήσουν. Ο/η σύντροφός σου θα είναι και σύμμαχός σου, πράγμα πολύ σημαντικό για εσένα. Οπότε, δε μιλάμε απλά για μια σχέση, αλλά για μια ισχυρή ηγεμονία. Αν, πάλι, είσαι μόνος, έρημος και ονειροπόλος, λυπάμαι που θα σε δυσαρεστήσω αλλά το σκηνικό παραμένει χλωμό. Μην πτοείσαι, όμως, μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να ξεκαθαρίσεις τί θέλεις επιτέλους και να νιώσεις πιο δυνατός για να το διεκδικήσεις.

 

Rich & Famous:

Συναισθηματικό μου Σκορπιουδάκι, τα επαγγελματικά σου θα εξελιχθούν αρκετά καλά αυτόν τον χρόνο, παρά την προσήλωσή σου στον ερωτικό τομέα. Συναισθηματική ικανοποίηση αναζητάς και στα επαγγελματικά σου αφού για σένα η δουλειά έχει μια πιο σφαιρική έννοια. Με τον Δία να κινείται στον Τοξότη η επαγγελματική σου ικανοποίηση θα είναι το ζητούμενο, αλλά σε ενδιαφέρει να κινείσαι και σε ένα κλίμα αποδοχής και θαυμασμού. Το θέλεις το χειροκρότημά σου με λίγα λόγια. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις που υφίστανται. Όσον αφορά τα οικονομική σου κατάσταση, η αφραγκία χτυπάει κόκκινο. Ευτυχώς, η οικογένεια και ο σύντροφός σου θα σε βγάλουν από τα δύσκολα, σπονσάροντάς σε. Πολλά εμπόδια ξεπερνιούνται χάρη στο πείσμα και την προσήλωση στον στόχο.

 

 

 

Restart για σένα αγαπητέ Τοξότη, αφού το 2019 μπαίνει με πολύ καλές προοπτικές, ενθουσιασμό και τις εξαιρετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Δία στο ζώδιο σου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και θα νιώσεις μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον. Θα δώσεις όλο σου το πάθος και όλο σου το είναι σε θέματα καρδιάς. Είσαι έτοιμος, να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να μοιραστείς καινοτόμες ιδέες με κοντινά πρόσωπα που βρίσκονται στο πλάι σου. Φαίνεται πως η σιγουριά που σε χαρακτηρίζει θα σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα που προσπαθήσουν να αντικρούσουν τις απόψεις σου. Δε σε νοιάζει όμως αφού δε σε αγγίζει πια η άσχημη κριτική. Πρόσεξε μόνο μην χάσεις το δίκιο σου με τις υπερβολές σου. Υπάρχουν πρόσωπα που σε φοβούνται λόγω της δυναμικής σου στάσης και αυτό είναι πιθανό να τα οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι και τόσο ευθείς. Τα μάτια σου δεκατέσσερα.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Το 2019 δεν έρχεται με άδεια χέρια καθώς φέρνει μαζί του ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως όχι με τόσο φανταχτερό τρόπο όσο φαντάζεσαι, αλλά σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις ένα ευχάριστο ξάφνιασμα. Η ανάγκη σου να στηρίξεις τα «πιστεύω» σου σε κάνει να αναζητάς το αποκούμπι σου ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα. Κάπου εκεί, λοιπόν, θα νιώσεις να δημιουργείται ένα ζεστό συναίσθημα που θα σε κάνει να δεις το πρόσωπο αυτό με άλλα μάτια. Είτε είσαι, λοιπόν, σε μια σχέση, είτε όχι, να ξέρεις ότι το αναπάντεχο είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του ανά πάσα στιγμή. Πώς θα το διαχειριστείς; Εξαρτάται από την φάση που θα βρίσκεσαι. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που σε καλύπτει, τότε θα κερδίσεις την ικανοποίηση, αν πάλι δεν σε καλύπτει η σχέση σου, θα αρχίσεις να κοιτάς δεξιά κι αριστερά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ένα πρόσωπο να συνυπάρξεις, ο χρόνος αυτός θα σε φέρει πιο κοντά σε φίλους, καλή επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση. Ίσως να μην ζήσεις κάτι φλογερό, βγαλμένο από παραμύθι, αλλά σίγουρα θα βρεις το συναισθηματικό στήριγμα που ζητάς.

 

Rich & Famous:

Κάνε ό,τι μπορείς για να βεβαιωθείς ότι οι ενέργειές σου θα σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Πάψε να καταβάλεις προσπάθειες που πέφτουν στο κενό. Και πώς θα γίνει αυτό; Άκου αυτά που ζητούν και οι άλλοι από εσένα στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη. Συζήτα με συνεργάτες και συναδέλφους και μην μένεις στην δική σου οπτική. Έτσι, θα γίνεις πιο αποδοτικός και πιο αποτελεσματικός. Απόφυγε μόνο να γίνεσαι πιεστικός με αυτά που θέλεις να κάνεις, γιατί δεν πρόκειται να βρεις συμμάχους κρατώντας αυτή τη στάση. Επίσης, μπορείς να είσαι δυναμικός, αλλά όχι τόσο που να δημιουργείς αποστάσεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, χρειάζεται λίγη εγκράτεια για να βγει αυτός ο χρόνος. Καλό είναι να μην σε συνεπαίρνει το συναίσθημα και να δίνεις λίγη περισσότερη αξία στο χρήμα.

 

 

 

 

Φίλε Αιγόκερε, το 2019 με τον Κρόνο να βρίσκεται στο πλευρό σου φαίνεται πως θα αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στα προσωπικά σου σχέδια. Κάτι ψάχνεις, κάτι οργανώνεις, δεν κάθεσαι ήσυχος. Θα νιώσεις πολύ άνετα με τον εαυτό σου, θα έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που σε αφορούν και θα νιώσεις έτοιμος να βάλεις μπροστά για να κατακτήσεις τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σου. Ίσως ακόμη φτάσεις στο σημείο να κάνεις έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων σου, με στόχο να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα. Η απόφαση είναι δική σου όσον αφορά στις κινήσεις και στις επιμέρους επιλογές. Εσύ παπάς, εσύ τατάς. Αυτό, λοιπόν, είναι το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου και θα υπάρξουν πολλά που πρέπει να βάλεις σε σειρά. Η υπομονή και οι προσπάθειες καρποφορούν, για αυτό μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει τη χαρά. Με τον Δία να σε ευνοεί από τον Τοξότη θα λάβεις σημαντική βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους ή πρόσωπα που έχουν εμπειρία σε αυτό που σε ενδιαφέρει.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα, Αιγόκερε μου, και όλα δείχνουν να σε ευνοούν για αυτό. Ακόμα και ο σύντροφός σου προσφέρεται να σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Πώς θα νιώσεις όμως καλύτερα αν δεν τα βρεις πρώτα με τον ίδιο σου τον εαυτό; Το ταίρι σου, μέσα από την στάση του θα σε κάνει να δεις τα πραγματικά σου «θέλω» και οι συμβουλές του θα σε βοηθήσουν να τα διεκδικήσεις. Η έμπνευση που αναζητάς είναι θέμα χρόνου να βρεθεί, αρκεί να δεις με θετική ματιά τις καταστάσεις. Όσο για εσένα που σε βρίσκει μόνο το 2019, αναμένονται δυνατές συγκινήσεις και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Είναι πιθανό μια φιλική σχέση να σε ξαφνιάσει με την εξέλιξή της. Φρόντισε να μη βάλεις ταμπέλες σε πρόσωπα και καταστάσεις και να αποφύγεις τα στερεότυπα που θα σε κάνουν να δεις με πιο ουσιαστικό τρόπο την ζωή σου.

 

Rich & Famous:

Οι προσδοκίες σου για τα επαγγελματικά αυτό τον χρόνο θα είναι πολλές και θα στοχεύουν ψηλά. Είναι ξεκάθαρο ότι το ενδιαφέρον σου εστιάζει γύρω από την εξέλιξη της καριέρας σου. Θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την εδραίωση της θέσης σου στην παρούσα εργασία σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πολύ. Στα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες, ειδικά το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στον τομέα αυτό και μάλιστα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ως προς τα έσοδά σου. Οι εναλλακτικές για επιπρόσθετα έσοδα που θα ανοίξουν μπροστά σου θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα. Ωστόσο, τα διαστήματα των Εκλείψεων (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω),  θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σε βοηθήσουν να επανεξετάσεις τα σχέδια που έχεις στα οικονομικά. Αξιοποίησε την τάση αυτή θετικά και μην πνίγεσαι στην πρώτη δυσκολία.

 

 

 

Φιλόδοξέ μου Υδροχόε, τα άστρα το 2019 με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να κινείται στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά, δείχνουν ότι οι βλέψεις σου θα είναι πιο ισχυρές σε σχέση με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η αισθηματική ασφάλεια δεν είναι προτεραιότητά σου, αντιθέτως αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου είναι η εργασία. Θα είσαι πολυάσχολος και πολύ αποδοτικός, που όμως αυτό συνεπάγεται αρκετή πίεση. Διαχειρίσου το άγχος σου για να παραμείνεις παραγωγικός. Η σύγχυση είναι, επίσης, μέρος του παιχνιδιού, οπότε μην χάσεις τον έλεγχο στην πρώτη «στραβή». Στη φουρτούνα φαίνεται ο καλός καπετάνιος. Ακόμη, έχε κατά νου ότι η προσπάθεια που κάνεις πρέπει να αφορά εσένα και μόνο και να μην περιμένεις την ανταμοιβή βγάζοντας τη ζυγαριά σου και συνυπολογίζοντας κάθε λεπτό εργασίας. Αν το κάνεις μάλλον θα απογοητευτείς. Να θυμάσαι ότι το 2019 στο μεγαλύτερο μέρος του σε βοηθάει να αναλάβεις τα ηνία της ζωής σου και να καθορίσεις τις εξελίξεις μέσα από τις επιλογές σου.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Τα πράγματα δυσκολεύουν, Υδροχόε μου, αφού θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο πήδημα… από την αβεβαιότητα στη σιγουριά. Κάνε τις επιλογές σου, έχοντας πρώτα κοιτάξει μέσα σου και έχοντας διαπιστώσει τα πραγματικά σου «θέλω». Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε ένα γάμο, ο χρόνος αυτός θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις συναισθήματα και καταστάσεις του πρώτου έρωτα. Θα είσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα είστε τόσο συντονισμένοι που θα κάνει εντύπωση. Η κοινή οπτική και ο καλός συγχρονισμός θα σας κάνουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Υδροχόους, έχεις πολλές πιθανότητες να δεις ένα φιλικό σου πρόσωπο με διαφορετική ματιά. Το γεγονός ότι το γνωρίζεις τόσο καλά, αλλά και εκείνο σε ξέρει απέξω και ανακατωτά θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά να προχωρήσεις χωρίς αναστολές. Η οικειότητα που υπάρχει μεταξύ σας θα αποτελέσει τη βάση για να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι.

 

Rich & Famous:

Η δουλειά σου σε ενδιαφέρει πολύ τον χρόνο αυτό και θα κάνεις συντονισμένες προσπάθειες για να αναγνωριστείς. Ξεπέρασε για λίγο τη δίψα σου για οικονομικά ανταλλάγματα και δες τη δουλειά σου με μια πιο δημιουργική ματιά. Απόλαυσε το ταξίδι αυτό και μην φορτώνεσαι με άσκοπο άγχος ιδιαίτερα τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω). Είναι, επίσης, εμφανές ότι κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά για αυτό οι συνεργασίες δεν θα είναι και το πρώτο σου μέλημα. Όσο κρατάς τις ισορροπίες και δεν τραβάς τα πράγματα στα άκρα είναι εντάξει. Στα οικονομικά, χρειάζεται να εξετάσεις και πάλι το σχέδιο σου, είτε γιατί κάτι δεν πάει καλά, είτε γιατί κάτι δεν σου κολλά και θα πρέπει να το προσαρμόσεις στις δικές σου απαιτήσεις.

 

 

 

Δουλειά, δουλειά δεν έχει τεμπελιά. Αγαπητέ Ιχθύ, το 2019 με τον Δία να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην εργασία σου και στις επιδιώξεις που έχεις στους άλλους τομείς, εκτός της οικογένειας και των αισθηματικών. Η λαχτάρα σου να ισχυροποιήσεις την επαγγελματική σου θέση θα είναι τόσο μεγάλη που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Σε ανησυχεί ιδιαιτέρως το μέλλον σου αλλά τα πισωγυρίσματα δεν είναι του χαρακτήρα σου. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και λίγο με τα οικογενειακά ζητήματα που τα αμελείς λίγο. Ίσως αυτό να σου δημιουργήσει προβληματάκια στο μέλλον, οπότε φρόντισε από νωρίς.  Ακόμη, τον χρόνο αυτό δείχνεις έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες και να αποδείξεις ότι μπορείς να διαχειριστείς έναν ρόλο πιο υπεύθυνο και απαιτητικό. Γι’ αυτό αλλά και λόγω των θετικών επιρροών που θα λάβεις από τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5 Μαρτίου και μετά, οι ενέργειές σου θα είναι αποτελεσματικές και πολύ οργανωμένες.

 

Sex, Love & Rock N Roll:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, chillαρε λίο. Πιστεύεις ότι με την εναντίωση και την κόντρα θα οδηγηθείς σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα; Για ξανασκέψου το, φίλε Ιχθύ. Ο εκνευρισμός δεν είναι η καλύτερη επιλογή, για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και επιστράτευσε την διπλωματική σου ικανότητα ιδιαίτερα τα διαστήματα που η επικοινωνιακή σου θα χωλαίνει (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου). Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, φαίνεται ότι ο σύντροφός σου δεν έχει καμιά πρόθεση να έρθει σε σύγκρουση μαζί σου. Ίσα-ίσα που είναι συγκαταβατικός στο πλευρό σου, έτοιμος να σε στηρίξει με κάθε τρόπο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το πρόσωπο που θα σε κρατήσει κοντά του, είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο ικανό να ανοίξει τους ορίζοντές σου. Σε μαγεύει η πρόκληση, το διαφορετικό, η περιπέτεια. Όποιος καταφέρει να στα χαρίσει, θα καταφέρει να έχει και την καρδιά σου.

 

Rich & Famous:

Ο χρόνος αυτός θα σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση που ζητάς στα επαγγελματικά. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετές καθώς αυτές είναι που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Πρόσεξε όμως ψαράκι μου να μην επηρεάζεσαι από τρίτους αλλά να διατηρείς την δική σου ανεξαρτησία. Μέσα από εντάσεις δεν πρόκειται να κερδίσεις και πολλά, για αυτό προσπάθησε να ξεγλιστρήσεις από τα εμπόδια που θα προκύπτουν τα διαστήματα που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω). Για καλό και για κακό μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο μέσα στο ’19 κι έχε το νου σου στις συνεργασίες. Στα οικονομικά, οι κοινωνικές σου διασυνδέσεις θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι στα έσοδά σου. Για να δημιουργήσεις νέες πηγές εσόδων, κάποια σημαντική γνωριμία θα σου δώσει, είτε τις πληροφορίες, είτε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ