Προφητεία αναφέρει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται το 2019

Το μόνο καλό είναι ότι η ημερομηνία της Αποκάλυψης για φέτος πέφτει αργία.

 


Article featured image
Article featured image

Πώς να πάει καλά η χρονιά σου αν δεν έχεις έστω και μια προφητεία για το τέλος του κόσμου, το λιώσιμο των πάγων και γενικώς το τέλος της ανθρωπότητας. Σχεδόν όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μία ή περισσότερες ημερομηνίες, στις οποίες μας είχαν επιβεβαιώσει πως η Γη και μαζί της ο άνθρωπος θα σταματούσαν την μάταιη βόλτα τους στο διάστημα και θα περάσουν στη μακαριότητα της λήθης.

Έτσι και φέτος, ευτυχώς όμως για τους fans των σχετικών θεωριών, βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή, ο οποίος φυσικά μας υπόσχεται ότι φέτος είναι η χρονιά της Αποκάλυψης.

 

 

Ο προφήτης μας λοιπόν για φέτος είναι ο David Montaigne. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο Montaigne δεν είναι κανένας τυχάρπαστος καιροσκόπος, καθώς έχει καταθέσει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη από το 2013 στο βιβλίο του «End Times and 2019: The End of the Mayan Calendar and the Countdown to Judgement Day».

 

 

Ο εν λόγω μύστης έκατσε λοιπόν και μελέτησε ευθυγραμμίσεις αστεριών, βιβλικά κείμενα και κατέληξε πως είμαστε ήδη πολύ κοντά στο μεγάλο φινάλε για τη Γη και τους κατοίκους της. Η έρευνα του μάλιστα υπόσχεται πως το show θα ξεκινήσει την 21η Δεκεμβρίου, τη μέρα που θα μετατοπιστούν οι πόλοι, και θα περιλαμβάνει σεισμούς, καταποντισμούς, παλίρροιες, ηφαίστεια και άλλα τέτοια, τα οποία θα εξαφανίσουν τον πολιτισμό μας σε μια βδομάδα.

Το ότι ο Montaigne έχει προβλέψει ότι ο Σατανάς θα επέστρεφε στον κόσμο το 2016 μέσω του Μπαράκ Ομπάμα μόνο υπέρ του προφήτη μπορεί να θεωρηθεί:

 

 

Τώρα μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμά σας άνετοι.

 


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ