Χωρίς παρουσιαστή τελικά τα φετινά Όσκαρ

Αναγκαστικά, και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ή λύσης της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου οδηγείται σε μια ριζική επανεξέταση της ετήσιας τελετής των βραβείων Όσκαρ.  

 


Article featured image
Article featured image

Για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια, η «μεγαλύτερη νύχτα του σινεμά» θα εξελιχθεί χωρίς παρουσιαστή.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Variety που παραδοσιακά ξέρει κάτι παραπάνω για τα ενδότερα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η απόφαση έχει παρθεί.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, οι παραγωγοί της εκδήλωσης – οι οποίοι ήδη τρέχουν και δεν φτάνουν καθώς η τελετή έχει οριστεί να γίνει στις 24 Φεβρουαρίου - θα επιλέξουν μια σοδειά επιφανών σταρ για να παρουσιάσουν τα διάφορα τμήματα της μακρόσυρτης τελετής εξοικονομώντας έτσι και χρόνο από την απουσία των μονολόγων ενός κεντρικού παρουσιαστή – τελετάρχη.

Κάποιοι άλλοι πάντως πιστεύουν ότι η απουσία παρουσιαστή μπορεί να αποτελέσει θετική εξέλιξη από τη στιγμή που μάλιστα, όπως λένε, επικρατεί ήδη τέτοιος ιδεολογικός διχασμός στην κοινωνία που όποια ατάκα κι αν πει ο παρουσιαστής, θα αναλυθεί μέχρι αηδίας.  

Η ιδέα πάντως μιας τελετής των Όσκαρ είναι σίγουρα διχαστική.

Με πληροφορίες από τη Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ