Ένα αυγό συγκέντρωσε τα περισσότερα like στο Ιnstagram

Το μωρό των Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά και αντιμέτωπο με έντονο ανταγωνισμό στον κόσμο του Instagram.

 


Article featured image
Article featured image

Η φωτογραφία ενός αυγού φαίνεται πως ξεπέρασε σε likes εκείνη της Stormi, κόρης του μικρότερου μέλους της οικογένειας Καρντάσιανς και του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Το πορτρέτο αυγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @world_record_egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει 22,5 εκατομμύρια likes.

Η φωτογραφία της νεογέννητης Stormi που κρατά το δάχτυλο της μαμάς της και δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας τηλεοπτικής προσωπικότητας, η οποία είναι επίσης μοντέλο και επιχειρηματίας @kyliejenner στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού αυγού ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta ότι «διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο insta» και διαπίστωσε ότι «η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes».




 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ