Και η Λεμεσός θέλει το T-Bar της!

Article featured image
Article featured image

Τον Λούη Πατσαλίδη τον ξέρεις; Είναι ο κωμικός-φαινόμενο (αυτός είναι φαινόμενο, ο Ρονάλτο όχι) που κατάφερε να κάνει όλη την Κύπρο (ή σχεδόν όλη) να μιλάει για το stand up comedy show του. Θα αναρωτιέσαι τώρα τι σχέση έχει το γεγονός ότι άνοιξε το πρώτο T-Bar στη Λεμεσό με το ότι το show του Πατσαλίδη «σπάει ταμεία». Καμία. Το αναφέρω απλώς για να το δει ο Πατσαλίδης, να το κάνει share στο profile του, να το δούνε οι virtual φίλοι του και… αυτό είναι. Έστω το 1/10 από αυτούς του αν πάνε μια βόλτα ως το T-Bar, το μαγαζί ξεπούλησε!

 

As Custom Made As You

Πέραν από την πλάκα, το μαγαζί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το «ΜνημόνιΩΧ Reloaded», όπως και με τον ίδιο το Λούη. Αν τον ξέρεις ή αν τον έχεις δει στην παράσταση, στανταράκι θα έχεις ζηλέψει τα t-shirts με τα ευφάνταστα σλόγκαν τα οποία εμπνέεται ο ίδιος -ποιος ξέρει τι πίνει…- και τα υλοποιεί το T-Bar σε χρόνο ρεκόρ και με τον καλύτερο τρόπο.

 



Η ομάδα του ΜνημόνιΩΧ στα εγκαίνια του μαγαζιού (φωτογραφίες: Inside)

Μάλιστα, όπως προαναφέραμε, πολύ πρόσφατα άνοιξε στη Λεμεσό ένα νέο T-Bar στη Λεμεσό, στην οδό Γεωργίου Γενναδίου 22, δίπλα από το ΤΕΠΑΚ. Αν κι εσύ, λοιπόν, είσαι λάτρης των custom made t-shirts, με μια βόλτα ως εκεί θα γνωρίσεις τον θεότρελο T-Βarista και θα μπορείς να τυπώσεις ή να κεντήσεις την τρέλα και τις ιδέες σου… όπου γουστάρεις.

Παραγγελίες μπορείς να στείλεις και online, είτε στο site www.t-bar.com.cy είτε στο facebook page T-Bar Cyprus.

 



Το νέο T-Bar στη Λεμεσό


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ