Το βίντεο με την αθλήτρια της ενόργανης Katelyn Ohashi θα σου φτιάξει τη μέρα

Η ίδια δηλώνει πως αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που νιώθει.

 


Article featured image
Article featured image

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την αθλήτρια της ενόργανης Katelyn Ohashi να εκτελεί με αψεγάδιαστο τρόπο ασκήσεις εδάφους και να επιβραβεύεται με το απόλυτο δεκάρι έχει γίνει το απόλυτο viral.

Όχι μόνο για την αψεγάδιαστη απόδοση της αθλήτριας, υπό τους ήχους των μουσικών του Μάικλ Τζάκσον και της Τίνα Τέρνερ, αλλά και για την ευτυχία στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των ασκήσεων.

Η 21 ετών αθλήτρια δηλώνει στους New York Times πως αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που νιώθει.

 

 

Ωστόσο, ο δρόμος όμως προς το απόλυτο 10 ήταν δύσκολος και επώδυνος.

Το 2013 η Katelyn Ohashi είχε νικήσει στη διοργάνωση American Cup την Simone Biles, η οποία τρία χρόνια μετά κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ετοιμαζόταν να αγωνιστεί και η ίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. To 2015 ωστόσο η Katelyn Ohashi αποσύρθηκε από τον πρωταθλητισμό. Είχαν προηγηθεί εγχειρήσεις στους ώμους και στην πλάτη. Και η ψυχολογία της ήταν στο ναδίρ. Οι εντατικές προπονήσεις, οι αυστηροί έλεγχοι, ο ανταγωνισμός και μια καθημερινότητα ταυτισμένη με το άθλημα την είχαν αποδιοργανώσει.

Το 2010 έγραφε στο ημερολόγιό της πως έχει συνηθίσει να ξυπνάει με τη γεύση του αίματος ή του σιδήρου στο στόμα της σαν να έχει μόλις κάνει εμετό από την πείνα. Ήταν μόνο 13 ετών. «Αυτό το κορίτσι που νομίζατε πως τα έχει όλα, όλα αυτά τα μετάλλια που είχε στο δωμάτιο της, ή το βάθρο στο οποίο είχε ανέβει; Ένιωθε πως δεν είχε τίποτα», εξομολογείται σε ένα βίντεο.

Μετά την απόσυρσή της από τον πρωταθλητισμό αποφάσισε να σπουδάσει. Με τη συνδρομή της η ομάδα του UCLA κατέκτησε το περυσινό κολεγιακό πρωτάθλημα. Με τη συνδρομή της κατάφερε να σημειώσει άλλη μια νίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Και η Katelyn, που έμοιαζε τόσο σοβαρή και αγέρωχη στα βίντεο που τη δείχνουν έφηβη αθλήτρια και ελπίδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες, πλέον φαίνεται να το διασκεδάζει με όλη της την καρδιά.

 

Με πληροφορίες από Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ