Η υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας ήταν ότι πιο σουρέαλ είδαμε χθες στο «κυπριακό» ίντερνετ

Live συνδέσεις, ζιβανίες, τσιμπήματα, πλανόδιοι πωλητές, αναμεταδόσεις, σχόλια και όλοι οι τοπικοί άρχοντες μαζεμένοι για το μεγάλο γεγονός.

 


Article featured image
Article featured image

«Κάμνουμε λες τζαι εν εξαναείδαμε νερό στη ζωή μας, αλλά αφού όντως εν εξαναείδαμε», ήταν ένα από τα 1400 σχόλια που έπαιξαν κάτω από την 2ωρη και πλέον, ζωντανή αναμετάδοση του Μάριου Βρυώνη στους Καιρόφιλους Κύπρου, κατευθείαν από τον υδατοφράκτη της Γερμασόγειας τον οποίο δεκάδες κόσμου ανάμεναν να υπερχειλίσει από στιγμή σε στιγμή εξ ου και έστησαν μία μικρή γιορτή περιμετρικά του φράκτη αναμένοντας το νερό να τρέξει με μανία και να χυθεί στη θάλασσα.

Με σχεδόν 2 χιλιάδες θεατές, η ζωντανή αναμετάδοση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πλήθος κόσμους από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την υπερχείλιση και έκαναν σχόλια non stop.

Στο μεταξύ είδαμε κόσμο να κερνάει ζιβανίες τους τοπικούς άρχοντες, συνεντεύξεις από ειδικούς, οι οποίοι μετέβησαν για να σχολιάσουν το γεγονός, παιδιά να περιμένουν το νερό να σπρώξει τα καλάμια, τα πλαστικά και τα άλλα σκουπίδια προς τα έξω, πλανόδιους πωλητές που πουλούσαν διάφορα καλούδια στον κόσμο που ήταν εκεί και αυτοκίνητα σταθμευμένα περιμετρικά του φράκτη με αναμμένα τα φώτα κινδύνου, να δημιουργούν μια disco ατμόσφαιρα.

Για την ιστορία, έπειτα από δύο ώρες ζωντανής αναμετάδοσης, το φράγματα της Γερμασόγειας υπερχείλισε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και χαρές και πανηγύρια. Till next time.



Δείτε τη χθεσινοβραδινή ζωντανή αναμετάδοση εδώ



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ