Ένα υπερρεαλιστικό τατουάζ σε ακρωτηριασμένα δάχτυλα που έγινε viral

Article featured image
Article featured image

Ο tattoo artist Eric Catalano ο οποίος έχει το Studio Eternal Tattoo Tattoo στο Ιλινόις, έκανε τατουάζ δωρεάν στα ακρωτηριασμένα δάχτυλα μιας γυναίκας και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους.

Έκτοτε έχει δεχθεί απανωτά αιτήματα από άτομα με ακρωτηριασμένα μέλη και καρκινοπαθείς. Ο Catalano λέει ότι κάνει τέτοιου είδους τατουάζ δωρεάν κάθε μέρα ενώ συνολικά έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε πάνω από 1500 ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.  

Το αποτέλεσμα στα ακρωτηριασμένα δάχτυλα αυτής της γυναίκας έκανε ακόμη πιο διάσημες τις υπηρεσίες του, αλλά πλέον αισθάνεται πως έχει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη καθώς πολλοί άνθρωποι του ζητάνε βοήθεια. «Αισθάνομαι φοβερή φόρτιση για τους ανθρώπους που έχουν ήδη υποστεί πόνο και τραυματισμό ή μάχονται. Έχουν ήδη περάσει τόσα πολλά. Και απλώς αρνούμαι να πληρωθώ για τις υπηρεσίες μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά, εδώ και πολύ καιρό, η τεράστια ποσότητα ανθρώπων που χρειάζονται τις δωρεάν υπηρεσίες μου γίνεται ακόμη πιο μεγάλη. Είμαι τώρα κολλημένος σε μια νέα αμφιλεγόμενη εσωτερική μάχη, η οποία αγνοεί τεράστια ποσά μηνυμάτων από άλλους που χρειάζονται τη βοήθειά μου γιατί πρέπει να εργαστώ και να υποστηρίξω την οικογένειά μου», αναφέρει ο Catalano εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να φτιάξει μια καμπάνια GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδά του και να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του.

 



 





ΑΡΘΡΟ: Η Μαριάμ «ζωγραφίζει» αφιλοκερδώς το στήθος γυναικών που πέρασαν καρκίνο του μαστού







Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ