Η «Λίμνη των Κύκνων» έρχεται από τη Ρωσία… στην Κύπρο

Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η «Λίμνη των Κύκνων» του φημισμένου Russian Ballet Theater έρχεται στην Κύπρο για δυο μαγευτικές παραστάσεις που θα καθηλώσουν το κοινό.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 15 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 17 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Τους κεντρικούς ρόλους της παράστασης που αποτελεί σήμα κατατεθέν των Μπαλέτων της Μόσχας, ερμηνεύουν οι σολίστες του Θεάτρου Μπολσόι, Νίνα Καπτσόβα πρίμα μπαλαρίνα και ο κορυφαίος χορευτής του Μπολσόι Αλεξάντρ Βολτσκόβ.

Στη σκηνή εμφανίζονται ακόμα 40 σπουδαίοι χορευτές, ενώ η χορογραφία ανήκει στους Λ. Ιβανόβ και Μ. Πετιπά.

Η «Λίμνη των Κύκνων», η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού διαχρονικά συναρπάζει και γοητεύει το κοινό, ενώ παράλληλα αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια.

Η υπέροχη παράσταση που έχει καταχειροκροτηθεί στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη ενσαρκώνει όσο κανένα άλλο έργο, τη γκάμα όλων των συναισθημάτων, από την ελπίδα μέχρι την απόγνωση, από τον τρόμο μέχρι την τρυφερότητα, από τη μελαγχολία μέχρι την έκσταση.

Πληροφορίες και εισιτήρια για Λευκωσία και Λεμεσό: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.

Για παιδιά έως 12 ετών 30% έκπτωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ