Το νέο στολίδι της Πάφου

Article featured image
Article featured image

Νέο entry στην Πάφο, που όλο και ομορφαίνει τα τελευταία χρόνια, με το King Evelthon Beach Hotel & Resort να κάνει την εμφάνισή του αυτό το καλοκαίρι. 

Σε πολύ κουλ τοποθεσία, απολαμβάνοντας όλα τα ωραία που έχει να προσφέρει η παραθαλάσσια περιοχή της Χλώρακας, πρόκειται αναμφισβήτητα για το νέο στολίδι της πόλης. 

Επιλογή από swim-up δωμάτια, προεδρικές σουίτες ή σουίτες με ιδιωτική πισίνα και ευρύχωρες κλίνες παντός είδους, αποτελούν τον τέλειο προορισμό για εσωτερικό τουρισμό. 

Οι κοινόχρηστοι χώροι, με την υπογραφή της interior designer Ξένιας Βατυλιώτου κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ τα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου απαντούν σε όλες τις σύγχρονες γαστριμαργικές απαιτήσεις: Ιταλικές γκουρμέ απολαύσεις στη τρατορία «Little Italy», παραδοσιακές γεύσεις στην ελληνική ταβέρνα «El Greco», έντονες μυρωδιές και πολύχρωμα πιάτα στο μεξικάνικο «Viva Mexico» και προσεγμένα πιάτα με διεθνή χαρακτήρα στο «Thalassa Diners». 

Για τους λάτρεις του wellness, το «Serenity Spa» αποτελεί το ιδανικό sanctuary, εμπνευσμένο απ’ την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών της γης ενώ οι υδάτινες δραστηριότητες στο «Aqua Splash Waterpark», με τα 7 slides ανεβάζουν την αδρεναλίνη. 

Το όνομα του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένο από τον Βασιλιά Ευέλθων, απ’ την αρχαία Σαλαμίνα, ο οποίος σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, είχε αρνηθεί να παραχωρήσει στρατό στην βασίλισσα της Κυρήνης Φερετίμη όταν του είχε ζητηθεί και αντί αυτού της είχε προσφέρει αδράχτι και μαλλί. 

Καινούριο entry και στη λίστα ξενοδοχείων του ομίλου της Tsokkos Hotels, το King Evelthon αποτελεί ένα state-of-the-art κομψοτέχνημα στο παραλιακό μέτωπο.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο μπορείτε να δείτε εδώ

Για κρατήσεις: 77 777 444 [reservations@tsokkos.com]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ