Πώς μπορείς με ένα «λουκάνικο» να αποδείξεις ότι πας έφεδρος

Ή αν προτιμάτε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις ότι πας έφεδρος;

 


Article featured image
Article featured image

Μετά που ο Δημήτρης Δημητρίου του ΔΗΣΥ βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε το λάθος του, ότι δηλαδή δεν εμφανίστηκε ακόμα στην Ε.Φ. για να εκπληρώσει τις δια νόμου υποχρεώσεις του ως έφεδρος, έστω κι αν ο Οδυσσέας διευκρίνησε μέσω social media ότι δεν είναι αυτόν τον εκπρόσωπο Τύπου κόμματος που φωτογράφιζε η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ξεκίνησε μια άλλη φημολογία ότι μπορεί να είναι ο Άθως Αντωνιάδης του ΔΗΚΟ ο πολιτικός που «ψάχνουμε».

Ο ίδιος, ως καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο», βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα... παίρνοντας τα πράγματα από τη θέση τους, εννοώντας τα προσωπικά του ήδη που του χρέωσε η Ε.Φ., έφτασε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό με σκοπό να αποδείξει ότι… δεν είναι ελέφαντας.

 

 

«Αρχικά, επέλεξα να μην σχολιάσω και να παραμείνουμε στην ουσία της έκθεσης, της προβληματικής δηλαδή κλήσης των εφέδρων στην Εθνική Φρουρά. Ακόμα και μετά τη φημολογία που αφορούσε στο όνομά μου, επέλεξα να μην δώσω συνέχεια. Δυστυχώς, όμως, πλέον είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός».

Στο σημείο αυτό ο Άθως Αντωνιάδης παρουσίασε όντως στην κάμερα το σάκο που του έχει χρεώσει η ΕΦ ενώ παράλληλα παρουσίασε και το ΦΑΠ του.

 

Ας το δούμε άλλη μια φορά:

 

Αναμένουμε πλέον να δούμε ποιος άλλος εκπρόσωπος τύπου θα βγει είτε να διαψεύσει φήμες είτε να απολογηθεί όπως ο Δημητρίου. Αναμένουμε με αγωνία!

 

Άρχισε, πάντως, να έχει πλάκα αυτό το πράγμα, εξ ου και το ποστ της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Σιζοπούλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ