«Δεν έχουμε υπόθεση σε τούντο τόπο. Ό,τι πάθουμε εν που την κκελέ μας…»

Ακολουθεί μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση για την υπόθεση Ουζόχο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Άσχετα με το τι πιστεύεις, ποια ομάδα υποστηρίζεις, άσχετα με το αν ασχολείσαι ή όχι με την υπόθεση «Ουζόχο» που απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και μερικές ημέρες, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι μπροστά μας έχουμε ακόμη μία απόδειξη ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως και όλη η κυπριακή κοινωνία, είναι διαβρωμένο.

Και αυτό θίγει εν ολίγοις και ο Γιώργος Αργύρης, μέσα από μία ανάρτηση του στο διαδίκτυο, στην οποία θίγει όλα όσα έγιναν έως σήμερα με την υπόθεση Ουζόχο.

Ο κ. Αργύρης, σχολιάζει τόσο τη στάση των οπαδών της Ανόρθωσης, αλλά και τη στάση των υπόλοιπων εμπλεκομένων, σχετικά με την υπόθεση καταδεικνύοντας ότι ο βασιλιάς, μάλλον είναι γυμνός.



Διαβάστε ένα απόσπασμα από την ανάρτησή του:

Η πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο έχει καταδείξει στα μάτια μου, τουλάχιστον, ότι η υποκρισία και η ασυδοσία έχουν διαβρώσει κάθετα την κοινωνία μας. Κάποιος μπορεί να αντιτάξει ότι δεν μπορούν να εξάγονται σοβαρά συμπεράσματα με γνώμονα μόνο τα διαδραματιζόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η περίπτωση Ουζόχο, ωστόσο, πέραν από ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον έχει σαφώς ευρύτερες διαστάσεις.

Όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του Απόλλωνα να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα λόγω αντικανονικής συμμετοχής του τερματοφύλακα Ουζόχο, άρχισαν τα όργανα ότι δήθεν οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Δεδηλωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έβγαιναν στις αθλητικές εκπομπές για να εκφράσουν τη βεβαιότητα τους πως η ένσταση δεν θα είχε καμιά τύχη εφόσον ο ΚΟΑ έχει ήδη εκδώσει το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή και δεν μπορούσε ως εκ τούτου να το ανακαλέσει. Ισχυρίζονταν ότι αν η υπόθεση έπαιρνε τη νομική οδό, θα χρειάζονταν χρόνια προτού ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση και ακόμη και αν δικαιωνόταν ο Απόλλωνας, θα ήταν ήδη πολύ αργά για να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Φυσικά όλες αυτές οι γνωματεύσεις προέρχονταν από ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με τα νομικά κι ελαύνονταν καθαρά από υστεροβουλία.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έσπασε τη σιωπή της, στις 7 Φεβρουαρίου, για να μας πει ότι ««τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παρακολουθούμε μέσω φημών, ψιθυρολογίας αλλά κι επίσημων ανακοινώσεων να διαδίδονται ψεύδη και ανακρίβειες για την ομάδα μας. […] Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, ούτε κάτι να ντρεπόμαστε».

Διερωτώμαι αν τώρα που οι ψίθυροι, τα ψεύδη, οι φήμες, οι ανακρίβειες και η λασπολογία επαληθεύτηκαν κι έχει ανακληθεί το δελτίο υγείας του Ουζόχο και το χειρότερο έχει τεθεί υπό κράτηση ο αντιπρόεδρος του σωματείου Κυριακός Γιάγκου, η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει λόγο να αισθάνεται ντροπή.

 

Για ολόκληρη την ανάρτηση, πατήστε πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ