«Θεούλης» πήγε να παραλάβει τα κέρδη από το τυχερό δελτίο με τη μάσκα του Scream

Το έκανε για να μην τον αναγνωρίσουν συγγενείς και φίλοι και αρχίσουν να ζητούν δανεικά.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος είναι, αλλά έχει τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.

Ο συγκεκριμένος τύπος από την Τζαμάικα, είχε την τύχη να κερδίσει στο Λόττο 1,2 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που θα του αλλάξει ριζικά τη ζωή. Ωστόσο, όταν χρειάστηκε να πάει στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών για να παραλάβει τα κέρδη του, αποφάσισε να εμφανιστεί μεταμφιεσμένος όπως ο δολοφόνος της ταινίας Scream, όχι για να τρομάξει τον κόσμο, αλλά για να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του και του ζητήσουν δανεικά.   

Όπως είπε, θέλησε να κρύψει την ταυτότητά του, όχι τόσο γιατί φοβόταν μήπως πέσει θύμα απαγωγής ή ληστείας όσο να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και αρχίσουν να του ζητούν…. δανεικά. «Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας: «Κέρδισα! κέρδισα!» ανέφερε σε δηλώσεις του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ήταν… άρρωστος για αρκετές ημέρες. «Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει» πρόσθεσε.

Πάντως, στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε το επίθετό του (Κάμπελ), ενώ όπως έγινε γνωστό άφησε να περάσουν 54 ημέρες πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τη στολή και να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση.

 



 

Με πληροφορίες από Athens Voice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ