Σεξομολογήσεις #45: Γιατί οι άντρες εν ούλλοι μ@λ@κ3ς;

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή μου Τίπστερ,

Έχω ένα πρόβλημα.. δηλαδή εν πολλά που έχω αλλά ας επικεντρωθούμε σε ένα. Γιατί τη σήμερον εποχή οι άντρες εν ούλλοι μαλάκες; Καλάν όι ούλλοι, να μεν είμαι υπερβολική, αλλά έτσι ένα 80 τοις εκατό εν μαλάκες. Το μόνο που σκέφτουνται είναι πως θα σε ρίψουν στο κρεβάτι. Άμαν σε ρίψουν τζιαι ύστερα, έχετε γεια βρυσούλλες. Τωρά εννά μου πεις μα υπάρχουν τζιαι καλά παιθκιά τζαι έννεν ούλλοι έτσι τζιαι ξέρω γω. Ναι, έχεις δίκαιο αλλά έλα που καλοί-κακοί στην αρχή εν ούλλοι τέλιοι και ούλλα μέλι-γάλα καταφέρνουν σε, κάμνεις τους τη δουλειά εσύ νομίζεις ότι εννά τους κρατήσεις κιόλας για τίποτε παραπάνω τζιαι τζίνοι εξαφανίζουνται που προσώπου γης αν καταλάβουν ότι θέλεις τους για κάτι παραπάνω; Τζιαι όι τίποτε άλλο ρε Τίπστερ μου, μινίσκει σου τζιαι η τάτσα που λέμεν. Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις και να μου δώσεις λίγες συμβουλές για να μεν πέφτεις στην παγίδα κάτι τέτοιων επιτήδειων; Μήπως να μου πεις και πως να το αντιμετωπίζω άμαν το πάθω γιατί είμαι σίουρη εννά το ξαναπάθω εν την γλιτώνω. Να σε καλα!

Χ.Χ.



XX μου, με προβλημάτισες. Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν πολλοί μαλάκες άντρες, αλλά αντίστοιχα υπάρχουν και πολλές καριόλες γυναίκες. Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών να κάνουν μαλακίες. Πιιιιι, να σου φέρω εγώ παραδείγματα γυναικών που μαλακίστηκαν μέχρι αηδίας να σου φύγει το τσερβέλο.

Θέλω να σε ενημερώσω πως τελευταία απέκτησα έναν πολύ ζεν τρόπο να αναλύω τα πράγματα. Υιοθέτησα την ιδέα πως δεν υπάρχει such a thing as «είσαι μαλάκας γενικώς». Υπάρχει το «έκανες μαλακία ειδικώς».

Υπό αυτό το πρίσμα θα αναλύσω το πρόβλημά σου και σε προσκαλώ να μπεις στον κόσμο μου και να κάνεις το ίδιο.

Εξηγούμαι: γνωρίζεις έναν άντρα και είναι τεφαρίκι πράγμα. Εντυπωσιάζεσαι τα μάλα και πέφτεις με τα μούτρα. την ίδια ώρα αυτός πέφτει σε πανικό και την κάνει. Εσένα σου πέφτουνε τα μούτρα και μου στέλνεις mail. Ε, προφανώς κάπου έγινε το λάθος.

Να σε ρωτήσω κάτι, με το συμπάθιο κιόλας, δηλαδής για να καταλάβω: τους γνωρίζεις, συνουσιάζεστε και μετά μην το είδατε; Μήπως βρε πουλάκι μου ψωνίζεις από λάθος κατάστημα και σου βγαίνουν όλοι ληγμένοι; Σόρυ κιόλας.

Από την άλλη, αυτή η πεποίθηση πως οι άντρες σε θέλουν μόνο για το φίκι φίκι, με κάνει κομματάκι επιφυλακτική. Υπάρχουν γυναίκες που το διούν σιονοτό. Και καλά κάνουν αν αυτό τους κάνει happy. Είναι κάμποσες έχω να παρατηρήσω. Οπότε αν το μόνο που θέλουν οι άντρες είναι να απαυτώσουν, δεν δυσκολεύονται να βρουν υποδοχέα.

Το θέμα της σχέσης βρε χρυσή μου δεν το κλειδώνεις από την αρχή. Αν σου κάτσει έκατσε αν όχι δεν κάνεις και συμβόλαιο με το καλησπέρα σας. Αν ο άλλος βιάζεται και εσύ δεν συγκρατιέσαι, γιατί το αγόρι να προσπαθήσει για κάτι άλλο; Με πιάνεις; Και μετά αναρωτιέσαι γιατί σου μένει η ρετσινιά.

Θέλεις συμβουλές; Τσάκω τες: Πρώτον αν πας στο σκουπιδότοπο, σκουπίδια θα συλλέξεις. Αν πας στο μουσείο, έργα τέχνης. Επέλεγε τα στέκια σου με βάση τις επιθυμίες σου και μην αναρωτιέσαι μετά που πήγαν τα ΑΑ προϊόντα. Σίγουρα όχι στα χαμετυπία.

Κατά δεύτερον: αν δεν θέλεις one night stand, μην κάνεις one night stand.

Κατά τρίτον: αν ο άλλος θέλει one night stand στείλε του να γυρευτεί αλλού και μην του κάτσεις ελπίζοντας πως αφού περάσει τέσσερες ώρες στο κρεβάτι μαζί σου θα αλλάξει γνώμη. Πόσο γλυκοτσούτσουνη θαρρείς πως είσαι;

Κατά τέταρτον: μην βγεις στο παζάρι, γυρεύοντας για σχέση. Η απόγνωση στις γυναίκες και η λιγούρα στους άντρες φαίνεται από το μίλι και αποφεύγεται από τα τεφαρίκια ενώ εκμεταλλεύεται στο έπακρον από τους μαλακοχαρακτήρες, οι οποίοι αποτελούν και το 80% των γνωριμιών σου! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Κατά πέμπτον: μην το δίνεις σιωνωτό. Αν θέλει, άσε τον να θέλει. Τι εννοείς βγήκατε ραντεβού; Ε, πάρα κάτω!

Αν στην αρχή είναι καλοί και μετά ξινίζει το πράγμα τότε ενδεχομένως να μην ήταν ποτέ καλά αλλά να επέμενες εσύ πως είναι έτσι. Μπορεί να άλλαξες και εσύ. Μπορεί το πλάσμα να σκιάχτηκε από την απότομη αλλαγή. Κοίταξέ το λίγο και με εσένα σε παρακαλώ.

Τέλος, αν σου αρέσει το παιχνίδι και το κυνήγι και όλα αυτό το νταβαντούρι, εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου. Θέλεις να ζήσεις, να περάσεις καλά και να το απολαύσεις στο έπακρον. Το καλύτερο πράγμα κάνεις. Μην ισχυρίζεσαι όμως πως κάτι άλλο ψάχνεις.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να σε κάλυψα!



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ