Διέρρευσε απόσπασμα από ΝSFW βίντεοκλιπ της Lady Gaga

Article featured image
Article featured image

Το single της Lady Gaga «Do What U Want» από το δίσκο «Artpop» έχει αρκετό καιρό που κυκλοφόρησε, αλλά ποτέ, κανείς δεν είδε το βίντεοκλιπ.

Αν και η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει τα γυρίσματα και είχε κάνει ένα μικρό teaser για τους θαυμαστές η επίσημη πρεμίερα του δεν έγινε ποτέ.

Το ΤΜΖ βρίσκεται για ακόμη μια φορά πίσω από τη διαρροή του βίντεο το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θεωρήθηκε πολύ προκλητικό και ριψοκίνδυνο προς κυκλοφορία. Το πρόβλημα αυτή τη φορά δεν ήταν οι γυμνές σκηνές...

O R Kelly που υποδύεται τον «γιατρό» έχει βεβαρημένο παρελθόν και εμπλέκεται σε σειρά υποθέσεων με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία και ανήλικα κορίτσια.

Επιπλέον, από τον περασμένο Χειμώνα στο στόχαστρο βρίσκεται και ο φωτογράφος Richardson o οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις στα μοντέλα του και οι καταγγελίες εξακολουθούν να πληθαίνουν.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις πως η Gaga είναι μάλλον πιο γυμνή παρά ποτέ, τότε γίνεται κατανοητό γιατί ποτέ δεν δόθηκε στη δημοσιότητα όλο το βίντεο.

Κάποιοι βρήκαν τα 30 δευτερόλεπτα από το ΤΜΖ  αρκετά προβοκατόρικα αλλά από άλλους θεωρούνται το καλύτερο τονωτικό εν μέσω παγκόσμιας περιοδείας.


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ