Περιθωριοποίηση και αποκλεισμό καταγγέλλει ο Κύπριος σατανιστής από τη φυλακή

Αιτία το σατανιστικό τατουάζ που έχει στο μέτωπό του.

 


Article featured image
Article featured image

Εδώ και μερικές ημέρες ήρθε ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση του Αγγλοκύπριου σατανιστή Pedro Evangelou, ο οποίος εκτίει ποινή 9 φυλάκισης 9 ετών σε βρετανική φυλακή για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του, το οποίο είχε μετατρέψει σε ναό του Σατανά, το 2017.

Λίγο καιρό μετά τη φυλάκισή του, ο Evangelou καταγγέλλει πως δέχεται διακρίσεις και περιθωριοποίηση εντός της φυλακής ένεκα των πιστεύω του και από τους δεσμοφύλακες και από τους συγκρατουμένους του.

.«Ξεχωρίζει από τους άλλους κρατούμενους με την πρώτη ματιά, λόγω του σατανιστικού τατουάζ στο μέτωπό του. Αυτό το τατουάζ τον έχει κάνει στόχο. Γενικά, οι βιαστές είναι η «πλέμπα» της φυλακής. Αν όμως συνδυάσεις αυτή του την ιδιότητα με το γεγονός ότι παριστάνει τον διαβολικό και κάνει τελετές μαγείας, είναι λογικό η παρουσία του να ενοχλεί ακόμα περισσότερο τους συγκρατούμενούς του. Οι άλλοι φυλακισμένοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις βλακείες για τον Σατανά, αλλά ο ίδιος γκρινιάζει ότι του φέρονται διαφορετικά εξαιτίας της θρησκείας και της εμφάνισής του», δηλώνει ανώνυμα συγκρατούμενός του στην εφημερίδα THE SUN.

 

Evangelou-2



Τι είχε προηγηθεί:

Ο 42χρονος, τότε, Pedro Evangelou, είχε γνωρίσει το θύμα του σε ένα nightclub και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης. Στην συνέχεια, ο Βρετανοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και την βίασε μέσα σ’ ένα ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για τον Σατανά.

Η 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, χτυπώντας τα τζάμια του σπιτιού, ωστόσο δεν κανείς δεν άκουσε τις φωνές αγωνίας της. Μετά τον βιασμό της, επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι του Βρετανοκύπριου, όμως εκείνος την πρόλαβε στις σκάλες και, τραβώντας την πίσω στο δωμάτιό του, της είπε «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις». Ο βιαστής, ο οποίος έχει στο μέτωπό του ένα tattoo σε σχήμα πεντάλφας, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο την δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

«Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», ανέφερε η κοπέλα στην δήλωσή της, περιγράφοντας πως η επίθεση τής έχει καταστρέψει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

 





Δείτε κι αυτό: Ένας Κύπριος (πρώην) Σατανιστής περιγράφει στη CITY την εμπειρία του







Με πληροφορίες από: The Sun, Πρώτο Θέμα, Sigmalive


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ