Την έψαχναν για 18 χρόνια και βρήκαν το πτώμα της στον καταψύκτη της αδελφής της

Ένα πραγματικό θρίλερ που ξεπερνά κάθε κινηματογραφικό σενάριο.

 


Article featured image
Article featured image

Η Γιασμίνα Ντόμινιτς, μια φοιτήτρια 23 ετών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 18 χρόνια. Μέχρι χθες, 17 Φεβρουαρίου, όπου και ένα πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη της αδελφής της, φαίνεται πως δίνει τέλος στο θρίλερ που επί σειρά ετών παρέμενε ένα άλυτο μυστήριο στην Κροατία.

Η κοινή γνώμη της Κροατίας «πάγωσε» καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε ένα πτώμα μέσα σε έναν καταψύκτη, στο σπίτι ιδιοκτησίας της αδελφής της Γιασμίνας.   

Η Γιασμίνα, φοιτούσε εκείνη την εποχή σε πανεπιστήμιο στο Ζάγκρεμπ. Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν το 2000, ωστόσο η οικογένειά της ειδοποίησε την αστυνομία 5 χρόνια αργότερα.

O πατέρας της Γιασμίνα ο οποίος πέθανε πριν από τρία χρόνια είχε πει το 2011 ότι η κόρη του, τους είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να εργαστεί σε ένα κρουαζιερόπλοιο και μετά θα μετακόμιζε για να ζήσει στο Παρίσι.

Η μητέρα ζει ακόμη, αλλά είναι στη Γερμανία. «Υποθέτουμε ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη είναι εκείνο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1977 και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 16 Αυγούστου του 2005», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας.   

 



Το πτώμα εντοπίστηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η αδελφή του θύματος, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, έγραψε ο ενημερωτικός ιστότοπος «eMedjimurje».

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας δεν θέλησε να διευκρινίσει τον τρόπο που βρέθηκε η σορός, επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για στοιχεία σημαντικά για την εξέλιξη της έρευνας».   

Εντούτοις, η αστυνομία συνέλαβε στη Μάλα Σουμπότιτσα μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών, συμπλήρωσε ο αξιωματικός. Σύμφωνα με την εισαγγελία, είναι η αδελφή του θύματος ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές ανέκριναν και τον σύζυγό της ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.   

Η 45χρονη θεωρείται ύποπτη ότι «δολοφόνησε την αδελφή της το 2000 ή το 2001 και έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη που βρισκόταν σ’ έναν διάδρομο, στο ισόγειο του σπιτιού» της, αναφέρει η εισαγγελία.

Οι αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία νεκροτομή για την ταυτοποίηση της σορού, αλλά και για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου καθώς δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για δολοφονία.   

Το γερμανικό πρακτορείο dpa αναφέρει πως οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη οσμή από το σπίτι μετά από διακοπή ρεύματος και πως μετά από έρευνα η αστυνομία έκανε την μακάβρια ανακάλυψη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ