Γλείψιμο κουδουνιών: Αυτή η μάστιγα

Ακόμη ένας άντρας «συνελήφθη» να τη βρίσκει με τα κουδούνια.

Αν έπρεπε να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό στο 2019, αυτός θα ήταν η «χρονιά των κουδουνιών» αφού από την αρχή του έτους έδειξε πώς θα κυλήσει.

Στις αρχές Ιανουαρίου ένα από τα viral βίντεο της νέας χρονιάς, ήταν αυτό που έδειχνε έναν 33χρονο θεούλη, να γλείφει με μανία και ηδονή ένα μεταλλικό κουδούνι, μίας, μάλλον, άγνωστης εξώπορτας.

Η ασπρόμαυρή εικόνα του νεαρού να γλείφει με μανία το κουδούνι έκανε το γύρο του κόσμου, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, έπαιξε σε εκπομπές, αναλύθηκε από ψυχολόγους και στην πορεία ξεχάστηκε.

Μέχρι που ένα νέο περιστατικό άντρα που γλείφει κουδούνι έκανε την εμφάνισή τους και τάραξε την μέχρι τώρα αδιάφορη διαδικτυακή ρουτίνα.

Αυτή τη φορά ο «κουδουνογλείφτης» εμφανίστηκε στην Φλόριντα και η όλη φάση του μοιάζει ακόμη πιο περίεργη από του προηγούμενου.

Ο άνδρας αυτός, όπως φαίνεται στο βίντεο, κρατά μια στοίβα με εφημερίδες, δείχνοντάς τες στην κάμερα μιας οικίας, θέλοντας πιθανώς να περάσει κάποιο… ενεξήγητο μήνυμα.

Στη συνέχεια ο άνδρας ξεκινά να γλείφει το κουδούνι και αφού ολοκληρώνει την πράξη του, ουρεί στον κήπο του σπιτιού, μάλλον για να ξελαμπικάρει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μίλησε τοπικά μέσα, ο άνδρας ονομάζεται Τζέρεμι και είναι άστεγος. «Έχει ζητήσει τσιγάρα από την σύζυγό μου κάποιες φορές και πλέον συχνά τριγυρνάει στο δρόμο μας. Έχω ειδοποιήσει την αστυνομία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ