Ο Ρουβάς live στην Πάφο

Article featured image
Article featured image

Ο κορυφαίος Έλληνας star έρχεται στην Κύπρο για συναυλία, την Παρασκευή 8 Αυγούστου στην Πάφο!

Ο Σάκης Ρουβάς, εδώ και κάποιους μήνες βρίσκεται σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με τίτλο «The Ace Of Hearts Tour» παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό live show, το οποίο σύντομα θα δούμε και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Παφιακό στάδιο στην Πάφο, πόλη την οποία επέλεξαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του για να φιλοξενήσει την παγκύπριά του συναυλία.

Η διαδραστική μουσική εμπειρία «The Ace Of Hearts Tour», φέρει τη σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και αποτελείται από νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage, και επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια.

Στη σκηνή της Κύπρου μαζί του θα βρεθούν το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που θα μας παρασύρει με την ενέργειά του, το αγαπημένο pop συγκρότημα OtherView, η ταλαντούχα μουσική παραγωγός και DJ Xenia Ghali με τα upbeat mash up mixes της, καθώς επίσης και οι Γιούρι και Άλεξ Οικονόμου που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice».

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις και μοναδικές συνεργασίες on stage, το The Ace Of Hearts Tour αποτελεί ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές live tour. Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κοστούμια επιφυλάσσουν μία σπάνια διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Η συναυλία του The Ace Of Hearts Tour στην Πάφο είναι αφιερωμένη στην παγκύπρια εκστρατεία εθελοντισμού και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς για τα παιδιά «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της Χαραλαμπίδης Κρίστης, της οποίας ο Σάκης Ρουβάς είναι πρεσβευτής και πρώτος επίσημος εθελοντής. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης στηρίζει κι ενισχύει ουσιαστικά το έργο της εκστρατείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» με το τραγούδι «Γινόμαστε Καλύτεροι», συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις, αποτελώντας ένα αληθινό πρότυπο θετικής δράσης κι έμπρακτης προσφοράς. παρακινώντας όλους μας με το παράδειγμά του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου στο Παφιακό Στάδιο, στις 20.30. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα περίπτερα TIME OUT, ΣΤΟΚΚΟΣ και στο Burger King στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και σε όλα τα εστιατόρια Taco Bell και Pizza Hut σε όλη την Κύπρο, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από €10.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ